Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Jas abi 34700 yetmez mi? Illa 35 mi olması lazım?
    YETMEZ ama evet. [emoji23] 35000 üzerine çıkması lazım FDow'un.
    O kadar emek harcıyoruz yahu. Emeğe saygı göstersin FDow. [emoji56]



     Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Pazarlık kabul edeceğini sanmam...
    Çökertme oynamak için,zirveye gitmesi gerek gibi bir şeyler yazmıştı önceden,,,yanımıyorsam...
    Haklısın Dostum,
    Pazarlık yok. 35000 üzerinde ısrarcıyım. [emoji23]
    35000 üzerine çıksın, sonra 31188 i aşağıya kırmayacak şekilde bir realizasyon beklerim. Artık nereden dönerse. Sonrasında yeni zirve.

  2. #2
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    YETMEZ ama evet. [emoji23] 35000 üzerine çıkması lazım FDow'un.
    O kadar emek harcıyoruz yahu. Emeğe saygı göstersin FDow. [emoji56]





    Haklısın Dostum,
    Pazarlık yok. 35000 üzerinde ısrarcıyım. [emoji23]
    35000 üzerine çıksın, sonra 31188 i aşağıya kırmayacak şekilde bir realizasyon beklerim. Artık nereden dönerse. Sonrasında yeni zirve.
    Yanlış anlamalara yol açmamak için yazma ihtiyacı duydum.
    Takip ettiğim sayıma göre FDow 5.3.3 için 35000 üzerinde yeni zirve yapmalı. FSPX 5.3.3 yeni zirvesini yaptı. Ama FDow'da ilginç bir durum var. Dün görülen 34800 civarındaki tepe başarısız 5.3.3 zirvesi olabilir.
    Daha da ötesi, zorlama bir sayımla bu zirve 5.3 zirvesi olarak bile kabul edilebilir ki bu şekilde sayanlar da var.
    EĞER,
    Bu seviyeler 5.3.3 zirvesi ise 5.3.4 düzeltmesinde 31188 den aşağı inilemez ve en az 2 yeni zirve gelmesi gerekir.
    YOK EĞER,
    Bu seviyeler 5.3 zirvesi ise 5.4 düzeltmesinde 29180 altına inilemez ve sonrasında yeni zirve gelmesi gerekir.
    DAHA DA ÖTESİ, çok çok aşırı bir zorlama sayım ile bulunduğunuz seviye 5 zirvesi olarak sayılır ise 29180 seviyesi aşağı kırılır ve soluğu ilk etapta 24000-26000 arasında, yukarıya doğru 30000-32000 tepkisinden sonra da kendimizi 18000-22000 arasında bulabiliriz.
    Bir arkadaş sormuştu, hem yukarı beklentin var, hem de short açıyorsun, totem mi yapıyorsun diye.
    5.3.3 dalgası başından itibaren kesinlikle long açmam, yukarı gittiği sürece de kademeli short açarım. Sonuçta teminat sağlam tutulduğu takdirde kazandırmaması pek mümkün olmaz. Ekran izlemek zorunda da kalmazsın.
    Bol kazançlar.

    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •