Sayfa 909/997 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Geçen hafta burada yorumladığım dolarcı badem spor kulağı delik olanlardan bahsetmiştim,
    Bu kulağı delik badem spor oyuncuları swap hikayesinden haberi olan ekip olma ihtimali yüksek.
    Dolarda geçen hafta verdiğim 8.34 altı kapanışlar yapamıyor ,
    8.34 aşağısını da bugunkü görüşmeden çıkacak haber akışı tayin edecek.

Günaydın,
    Dow, dax ve Sp500 vadeli işlem yapan var mı aramızda.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Geçen hafta burada yorumladığım dolarcı badem spor kulağı delik olanlardan bahsetmiştim,
    Bu kulağı delik badem spor oyuncuları swap hikayesinden haberi olan ekip olma ihtimali yüksek.
    Dolarda geçen hafta verdiğim 8.34 altı kapanışlar yapamıyor ,
    8.34 aşağısını da bugunkü görüşmeden çıkacak haber akışı tayin edecek.
    Bugünkü görüşme aslında çokdan oldu..
    2 liderin bugün sıfırdan görüşme falan yapacağını sanan var..Yok öyle bişi.
    İki tarafda aylardır görüşüyor zaten..
    Yani piyasada pozisyonlar çokdan alındı..
    Görüşme sonrası fiyatlaması yapılacak sadece..

Not: Ben bu yaşıma geldim görüşme kötü geçti diye bişi okumadım..Bu tip görüşmeler hep verimli!! geçmiştir..
    Zaten tutup da yaka paça kavga yada microfonlar önünde hakaret el kol hareketleri laf sokma falan kimse beklemesin..
    İşte sağdan baktı
    Bakarken elini cebinden çıkardı..
    Fransız başkanı ile 43 dk rte ile tammmmm birrrr saat görüştü falan..
    Görüşmenin sonucu bizim için zaten süper..Orada sıkıntı yok..

Neyin ne olduğunun anlaşılması 1 ayı bulur zaten atı alan da üsküdarı geçmiş olur o zamana..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    RTE nin merkez bankası rakamı her zaman ülkedeki herkesten farklıdır , ne diyor benim alanım EKONOMİ .
    Hayırlı haftalar.
    paramız yok ama yalanımız çok..

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Hacım düşük tam da dediğim gibi yani bugün yapacağım hareketler elimde kalabilir yakından izlemedeyim. Pala heran gömebilirim pozisyonunda bekliyor.Ytd
    https://youtu.be/hQF9nhgCkGE
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugünkü görüşme aslında çokdan oldu..
    2 liderin bugün sıfırdan görüşme falan yapacağını sanan var..Yok öyle bişi.
    İki tarafda aylardır görüşüyor zaten..
    Yani piyasada pozisyonlar çokdan alındı..
    Görüşme sonrası fiyatlaması yapılacak sadece..

Not: Ben bu yaşıma geldim görüşme kötü geçti diye bişi okumadım..Bu tip görüşmeler hep verimli!! geçmiştir..
    Zaten tutup da yaka paça kavga yada microfonlar önünde hakaret el kol hareketleri laf sokma falan kimse beklemesin..
    İşte sağdan baktı
    Bakarken elini cebinden çıkardı..
    Fransız başkanı ile 43 dk rte ile tammmmm birrrr saat görüştü falan..
    Görüşmenin sonucu bizim için zaten süper..Orada sıkıntı yok..

Neyin ne olduğunun anlaşılması 1 ayı bulur zaten atı alan da üsküdarı geçmiş olur o zamana..
    biden 2 dönem obama'nın yardımcısıydı.. 8 yıl boyunca zaten mr erdoğan hakkında kanaatlerini oluşturdu.. değiştirmesi zor, ki bu bilindiği için akape aylardır yüzyüze görüşme yapmak için atılmadık takla bırakmadı..bir çok konuya gerekli cevabı veremediler, her şey "görüşme olsun mutluluk pozu verelim" diyebilmek için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    biden 2 dönem obama'nın yardımcısıydı.. 8 yıl boyunca zaten mr erdoğan hakkında kanaatlerini oluşturdu.. değiştirmesi zor, ki bu bilindiği için akape aylardır yüzyüze görüşme yapmak için atılmadık takla bırakmadı..bir çok konuya gerekli cevabı veremediler, her şey "görüşme olsun mutluluk pozu verelim" diyebilmek için..
    İngiltere parlementosunda
    İngilterenin dostları yok daimi çıkarları vardır gibisinden bişiler yazar..
    Dünya dinamik..
    Özellikle bizim bölgemiz..
    Karşılığını verdiğimiz sürece sırtımız sıvazlanmaya devam eder..
    Montrö falan lafları boşuna geçmedi..
    Kanal istanbul falan..
    Üzerine sessiz sedasız suriyeden çekilme işte ypg ye ırak ve suriyede operasyon yapmama amerikan şirketlerine bazı kolaylıklar cart curt denebilir..
    s400 ler zaten kurulmadı bile alalı 3 sene oldu..

Onun için diyorum..Lakkadak HALKB davası bile düşerse ederse şaşırmamak lazım..
    Zaten tersi durumda , yani çok sert rest denirse direkt moratoryuma gideriz..

RTE bunları hesaplıyordur..

8. Evet hiçbir görüşme kötü sonuçlanmamıştır. Zaten kötü bile sonuçlansa Yandaş medya(Artık neredeyse hepsi yandaş) aynen eskisi gibi şu manşetleri atacak

“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 909/997 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •