Sayfa 912/997 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bırakın siyaseti para kazanmaya bakın.

Burası borsa-viop forumu kimse burada yapılan siyaset yüzünden yazmak istemiyor.

Ey yöneticiler siyaset yapmak YASAK değil mi?

Bu arada hafta sonu Coin piyasasına giriş yaptım. Cüzi bir miktarla piyasayı öğrenmeye çalışıyorum.
    yassah hemşerim yassah ne bitconi, burası viop topiği yassah. yönetim uyuma
    audentes Fortuna iuvat

2. Çay tabağının yanında ıslanmış şeker gibi bir piyasa var bu gün.. ayık olun

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

faiz seviyesi çok yüksek olduğu için vadelide long poz taşımak ciddi bir maharet istiyor.. bir şekilde maliyeti düşürmek lazım (mesela opsiyon kullanımı ile), ya da faizin etkisinin daha az hissedileceği işlem tarzları (pair trade) gibi..günlük pozlar belki iş yapabilir nadir de olsa, ama son dönemde gap ile açılışlar oyunda yeni normal oldu.. bu durumda maliyet çok önemli hale geliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Faizleri düşürecekler mevdutaki faiz oranları tatlı tatlı geri çekiyolar. Hiç bir banka bana kredi vermez iken hepsi tek tek kredi verelim diye arıyolar.

agustos vade 1610 mertebesinde.. 75 gün var yaklaşık o vade sonuna..spot 1566..

16100 - 15660 = 440 tl taşıma maliyeti var an itibarı ile endeks kontratında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Faizleri düşürecekler mevdutaki faiz oranları tatlı tatlı geri çekiyolar. Hiç bir banka bana kredi vermez iken hepsi tek tek kredi verelim diye arıyolar.
    en erken sene sonu (son 1-2 ay) diye telafuz edildi piyasaya.. daha once baskı ile düşürürlerse yine acı bir ders alırlar..

sürekli aynı şey: düşürüyorlar, sonra mecburen yükseltiyorlar sonra yine erkenden düşürüyorlar.. akabinde yükseltmek zorunda kalıyorlar..2-3 yıldır bu kısır döngü var..bu sefer zamanlamasını yapamazlarsa %20+ üstüne atar bence..

7. hadi inşaallah
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

ÇAlışan kağıt yok.. listemdekilerin tamamı eksilerde..
    FROTO cuma %+2..bugün %-2..

Sayfa 912/997 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •