Sayfa 829/1009 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    millet ev - araba alma derdinde ,tatil gezme vs bahsetmiyorum bile..satılık aracım var arayan 20 kişi dovız bozup alacam diyor
    Ha araba ha döviz. İkisi de birbirine yakınsar ama arabanın yıllık giderleri var. İhtiyaç değilse yanaşmamak lazım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2. Tek yol erken seçim başka yolu yok

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ABD borsaları şöyle efsanevi bir çöküş yaşasa benim DTH'ler çok güzel çözülecek. (tabi bu reyizin istediği bir çözülme değil sanıyorum)
    Mayıs ayında "sell in May, go away" sınırlı kaldı. Temmuzda bir düzeltme daha bekliyorum. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mayıs ayında "sell in May, go away" sınırlı kaldı. Temmuzda bir düzeltme daha bekliyorum. Ytd.
    Düzeltme yetmez crash lazım :D

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Düzeltme yetmez crash lazım :D
    Çok para bastılar, crash zor ama düzeltme sonrası boğa piyasası devam eder yurtdışı piyasalarda.
    Son düzenleme : kafkaf; 15-06-2021 saat: 16:15.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Çok para bastılar, crash zor ama düzeltme sonrası boğa piyasası devam eder.
    Dolar mevduatçılarını zor günler bekliyor gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar mevduatçılarını zor günler bekliyor gibi.
    Dolar ve TL mevduatçıları yastık altı mantığı ile bankaya para yatıranlardır. Al kenara at ve unut mantığı geçerli onlar için. Sorun yapacaklarını sanmam.

Sepet yapanlar dalgalanmalardan daha az etkilenir bence.

Çok para kazanmak isteyenler, hisse ile uğraşmayıp Viop a geçmeli. Ytd.

2021 yılbaşından bu yana endeks vadeli getirisi %150 oldu benim robot ta. Ytd.

Hangi robotu kullaniyorsunuz.ideal parayimi?

Sayfa 829/1009 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •