Sayfa 964/997 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Dansöz dow birde artıya geçiyormuş amma olur ha.. iyi basıyor yukarı yemleme değilse..

2.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Yarın 25 veya 50 baz puan indirim yapmak icin harika bir fırsat doğdu. MB başkanımız inşaallah bu fırsatı değerlendirecektir.
    Paçavra köşende faiz insin diyordun, başkanın da talimatı verdi. Indir şu faizleri artık.
    Evet çok sağlam iteliyolar ky ye bilhassa sanayi tarafında.. Biz almaktan yorulduk onlar satmaktan yorulmadı.. Çoğu sanayi firmasının batacağı söylentisi çıksada şöyle dip dip verseler çok daha güzel olur. Çok korkuyor ky

3.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    U100_günlük grafik

Endeks büyük düşüşten beri bu bandı yukarı geçemedi....Düşüşün orta bölgesi...
    Yarın büyük ihtimal en alltaki kırmızıya dokunacak..(1400-1420)...Bugün zaten biraz daha yaklaşmıştı...Biraz alta kayması olası ama çok fazlası sıkıntı olur.
    Şahsen biraz geri çekildikten sonra orta bandı yukarı kıracağını düşünüyordum...Eğer gözünü aşağı koyarsa daha önceki dibi aşağı kırar..(1256)
    Ne kadar oyalanırsa o kadar kötü bence..

4.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    FED itiraf edecek mi,
    İnkara devam mı ?...
    Dünyaya kıvırmanın dersini mi verecekler...
    Hepisi bu akşam...
    VIX in keyfi yerinde,neme lazım mülazım modunda kulağının üstüne yatmış durumda...
    Bu arada,bizim TL de guyluğu dik dutuyo haa...
    Gara Kemal desteği etkili olduğu kanısındayım...
    Bu akşamlık yırttılar gibi ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. ben olsam şaakk 100 baz puan faizleri düşürürdüm sonra şaakkk 100 baz puan da önümüzdeki ay düşürürdüm sonra şaaaakkk 9 milyar TL basıp piyasadan 1 milyar dolar toplardım sonra şaakkkk 10 milyar daha basıp 1 milyar dolar daha toplardım şaakkk şaakkkk bitti gitttii lannn bırak derdim eehhhh eeeyyyyyy gülerdim dağılılıp giderlerdi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Eeee yarın için fikriniz nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben olsam şaakk 100 baz puan faizleri düşürürdüm sonra şaakkk 100 baz puan da önümüzdeki ay düşürürdüm sonra şaaaakkk 9 milyar TL basıp piyasadan 1 milyar dolar toplardım sonra şaakkkk 10 milyar daha basıp 1 milyar dolar daha toplardım şaakkk şaakkkk bitti gitttii lannn bırak derdim eehhhh eeeyyyyyy gülerdim dağılılıp giderlerdi
    metin bayburtlu olsaydın belki dediklerin olurdu

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    metin bayburtlu olsaydın belki dediklerin olurdu
    korkarım 1 dolar 1 euroya 1 sterline yenileceğiz böylece üçlü oldu yani tripod değil mi kardeşlerim bunlar illümünati dış güç bunlar biz yorulup uğraşmayalım Allah bize tuzak kuran dıj güçlerin belasını versin amin boş geçmeyelim az çok demeyelim
    Son düzenleme : metin68; 16-06-2021 saat: 23:02.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 964/997 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •