Sayfa 994/997 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunun cevabını alim ..cevaba cevap bi daha vob topiğinde yazmicam ..söz bak ..

Azat etcem..
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob topiğini modere eden yöneticelere soruyorum ..acaba silinen yazı var mı?
    Hiç alışık olmadığım yazışmalar oldu ..beni bilenler muhtemelen şaşırıyorlar ..

Hayat işte...neyse ..

Kaç soru sordum hepsi havada kaldı ..bari bunun cevabını alim ..

Bak söz ..bi daha vob topğinde yazmıyacağım ..

mert45 sözünde durur ..
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Yukarki graf istek üzerine geçen hafta atılmıştı ,
    Özl den son durumla ilgili sorular gelmiş,
    formasyon çalışıyor son durumu grafladık.
    kolay gelsin.
    Temel sebeplerle sanki 1.17 desteği tutmaz ve ikili tepe olur gibi
    Hatta OBO gibi
    fikriniz nedir.

3. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Biden ve Erdoğan Afganistan konusunda anlaştı, S-400'lere ilişkin diyalog devam edecek
    sptnkne.ws/G7Cz
    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan: Türklerin bu rolün altından kalkabileceğine güveniyoruz
    sptnkne.ws/G7Cz

Türkiyenin tek katma değeri maalesef Mehmetçik olagelmiştir

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Biden ve Erdoğan Afganistan konusunda anlaştı, S-400'lere ilişkin diyalog devam edecek
    sptnkne.ws/G7Cz
    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan: Türklerin bu rolün altından kalkabileceğine güveniyoruz
    sptnkne.ws/G7Cz

Önemli haber için teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bu arada EURO/USD ne olur diye soruyorum 2 haftadır .
    sayın sindoma dan başka yorumu olan da yok.
    Onunla ilgili grafik attım, daha düzeltme başlamadan. Gormedin demek ki, kacirmissin voleyi...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gel buraya takıl 2 ayda sıfır liran kalır böyle dertlerin de olmaz işte tertemiz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yine de bi şansımızı denesek mi? Hem buradaki boş muhabbete de bir son vermiş ve belki faydalı bir konuya değinmiş oluruz... Ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Biden ve Erdoğan Afganistan konusunda anlaştı, S-400'lere ilişkin diyalog devam edecek
    sptnkne.ws/G7Cz
    sptnkne.ws/G7Cz

Tutmasak NATO’dan çıkacaklardı şimdi yine pis bir ihale üzerimize kalmış..Yine neyin diyetini ödüyoruz açıklasınlar bakalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Başlık dolusu 1 kademeye bile alver yapan sabah dombira eşliğinde ralliye kalkıp öğlen bu ülke adam olmaz hojum diye short basan akşama da bir başkadır benim memleketim eşliğinde long yapan normal olmayan insanın arasına girip paramı nasıl değerlendirmeliyiz diyorsunuz;

Yani buradakilerin nasıl değerlendirdiği belli

Tüyo arıyorsanız onu da herkes kendi görüşünü günde 100 kere yazıyor birbirine dayatmaya çalışıyor. Seç beğen al.

Bana kalırsa kimseye bakmayın kimseye de sormayın kendiniz düşünün geliştirin uygulayın kazanç da kayıp da sizin olsun.
     Alıntı Originally Posted by veteriner hekimi Yazıyı Oku
    Yine de bi şansımızı denesek mi? Hem buradaki boş muhabbete de bir son vermiş ve belki faydalı bir konuya değinmiş oluruz... Ne dersiniz?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 994/997 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •