Bugün 15:36 daki halkvarlık ihraç
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...a1f1ea9ae4e45#
Dün ve bugün
Kayıp 36,000₺
Toplam 68.000₺
Tam satacaktım 2.11 e birde yolda baktımki
2.15 .hatta 2.16 görmüş işten eve gelinceye kadar 2.05.ile 2.06
Daha ne yapam batsın
en iyisi ekranı izlemeyi bırakıp belirlediğin lot miktarı ile hedefine gidene kadar beklemek ..... hedefler uçuk olmamak şartıyla benim hedef 2.80- 3.20 arası idi şimdilik yalan oldu gibi görünüyor .... değermi derseniz geçen zaman enflasyon kur değmez o hedefler için bile ..... en iyisi uzak durmak bu mecradan. kendi adıma bu sene sonuna kadar zaman tanıdım yaşarsam eğer ... son olarak 2.02 kırmaması gerekir bir an önce 2.12 üzeri atması dileğiyle endeks 1.46 üzerinde kalamadığı sürece insanlar para kaybetmeye devam ederler borsada iyi yerden hisse alanlar hariç
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Şirketimiz projelerinden*İstanbul İli, Başakşehir*İlçesi, Başak Mahallesi,*“İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı*Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi”*(Meydan Başakşehir)*kapsamında,*1442*Ada 1 Parselde yer alan 157*adet konut ve 72 adet ticari üniteden oluşan*toplam 229 adet bağımsız bölüme ait*Yapı Ruhsatları*17.06.2021 tarihinde alınmıştır.
Proje kapsamında toplam*bağımsız bölüm sayısı 509 adet olmuştur
Yer İmleri