Güzel anapazar başvurusu geldi. Anapazara geçince müşteri artar, voyager ortaklığı ile özsermayesi artar, devam.
Ana pazara çıkabilmek için 6 aylığını ble erkenden açıkladı. Bilançodan zaten çok birşey beklemiyorduk. Küçük bir zararla ilk 6 ayı atlatmışız. Bu da 9 aylıkta karşılığın artabileceğini söylemekte.
E hadi ama artık. Pazar değişikliğinin ayak sesleri hisse fiyatında da duyulmalı artık.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
6 aylıkta voyager, sadece sermaye artırımı taahüdü ile görülmekte. Asıl 9 aylık bilançoda o taraftaki sermaye artırımının etkisi görülecek. Bedelli karşılığı artan özsermaye artışı bu bilançoda görüşmüş. Ancak voyager in etkisi 9 aylıkta görülecek. Bu ay içerisinde muhtemeldir ki pazar değişikliği gerçekleşebilir.
Güzel günler göreceğimizi ümit ediyoruz. İnşallah diyelim
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir
Özsermayesi 166 milyon olmuş, ppdd 2.73 düşmüş..sermaye artışı işlenmiş. Anapazar yakında gelir ..
Oran yüzde 14 gibi beklenenden de yüksek. Voyager in tamı tamına yüzde 19,71 i artık Merit otelin. Gerçekten turizm sektörü bir nebze toparlanacaksa Merit için müthiş bir beklenti. Gerçek özsermaye bu katılımdan sonra belli olur ve 6 aylıktan çok daha yüksek çıkacaktır.
Geçmiş dönemde bedelli yapıp süründüren kağıtların birçoğu bu durumu telafi etmek üzere hareketlendi. Örneğin idgyo, örneğin izmir demir çelik, örneğin dagi vs vs . Sırada neden Merit olmasın? Sadece hayaş ediyoruz. Hayal etmeye değer bir şirket olarak görüyorum. Bekliyorum.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
Yer İmleri