Sayfa 187/1004 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Koç Holding tarihinde ilk kez hisse geri alım programı açıkladı
    Koç Holding Yönetim Kurulu holding tarihinde bir ilke imza attı. Koç Holding'in Borsa İstanbul'da oluşan değerinin ve mevcut net aktif değer iskontosunun, Koç Holding'in gerçek performansını yansıtmadığı düşüncesiyle ilk kez hisse geri alım programı açıklandı.

https://www.bloomberght.com/koc-hold...ikladi-2283547

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Koç Holding tarihinde ilk kez hisse geri alım programı açıkladı
    Koç Holding Yönetim Kurulu holding tarihinde bir ilke imza attı. Koç Holding'in Borsa İstanbul'da oluşan değerinin ve mevcut net aktif değer iskontosunun, Koç Holding'in gerçek performansını yansıtmadığı düşüncesiyle ilk kez hisse geri alım programı açıklandı.

https://www.bloomberght.com/koc-hold...ikladi-2283547
    benziyor mu =?

batussai.jpg

3. Son iki üç yılda sıradan memur ve emeklinin cebinden 60 bin lira çalındı. Patlayacak kadar şişman devlet artık doymadigi için üretim dahil ağır zamlar ile tepesine çöktü. Şimdi bu şartlarda yatırım nasıl olur. Yatırımı geç bu şartlarda üretim yüksek faiz ve kur ve enerji zamları ile nasıl ayakta kalacak. İsteğin kadar makyaj yap en ufak yağmurda o makyaj dökülür. Böyle giderse iktidar değişikliği olsa bile çeyrek yüzyılda ancak onarılır hasar.

4. Bu zamlar a dan Z ye herşeye zam demek hiç bir zam olmasa bile %1 e yakın etkisi var. Ama ikinci 6 ayı TÜİK sayesinde
    %5-6 ile kapatırlar.

5. sıkıntı bence şirketlerde değil

sıkıntı bu borsa yönetiminde. 2 tane robot verip alıyor hergün. mal gibi bakıyorum akşama kadar. böyle piyasa mı olur yahu. ne yatırımı..

Hepsiburada Nasd** halka arzında 3,9 milyar dolar değerlemeye ulaştı

6. şu bist30 şirketleri başka borsada olsa. direk 2 misli bazıları 3 4 ile çarp en kötü.

7. Elektrik ve doğalgaz in üretime girmediği bir sektör yok ki. %15-12 zam demek her şeye otomobil olarak%15 zam demek belki zam olmaz porsiyon yada gramajı küçülür. 50 TL lik benzin alanları hiç etkilemez

8. kapatsınlar abi bu saçmalığı.. keriz yolma kuru yolum tesisi mi burası..

Sayfa 187/1004 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •