Sayfa 212/1004 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Yakında Tekel ürünlerine de ciddi zam yaparlar diye düşünüyorum uzun zaman oldu..

2. Yatırım Finansman, Koç Holding için tavsiyesini 31,80 TL hedef fiyatla 'endeks üstü getiri' olarak başlattı

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Günahlarımın kefareti olarak,bi kaç goç kestim...
    Allah gabul etsin...
    Allah affetsin...
    Gınalı goçlarımın derisini yüzdüm...
    Gavurdum....
    Forumun gavurmacı kadrosu boş galmasın...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

muhalefete laf yetiştirmeye çalışmaktan ülkeyi yönetmeyi unutmuşlar.. enflasyon rakamları bunu gösteriyor.. özellikle üfe %40 mertebesi bence ekstra yeni zamların habercisi.. yakınsama anlamında ilk yaklaşımla ortalama bile alsak (tüfe %17+ üfe%43)/2 bize %30 rakamını verir..daha once bu sonbaharda 2018 agustos şartlarının oluştuğunu ifade etmemi destekleyen bir gelişme bence.. hatta o dönemde de %40 lı rakamları hatırlıyorum üfe'de..

diğer yandan.. üfe gerçekçi bir rakam olabilir.. şu anda açıklanan.. ama tüfe kesinlikle değil.. baskılama açık bence.. geçtiğimiz hafta yine bir sürü atama ve görevden alma oldu tüik'te..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. İlk hedef U!00_1390 burada biraz tökezleyebilir.., sonrasında 1410'lar olacaktır..

Bizimki dünyanın en sağlam borsası olduğunu hatırladı , enflasyon verisi filan vız gelir dedi, sabah sabah tüyler diken diken benim...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    muhalefete laf yetiştirmeye çalışmaktan ülkeyi yönetmeyi unutmuşlar.. enflasyon rakamları bunu gösteriyor.. özellikle üfe %40 mertebesi bence ekstra yeni zamların habercisi.. yakınsama anlamında ilk yaklaşımla ortalama bile alsak (tüfe %17+ üfe%43)/2 bize %30 rakamını verir..daha once bu sonbaharda 2018 agustos şartlarının oluştuğunu ifade etmemi destekleyen bir gelişme bence.. hatta o dönemde de %40 lı rakamları hatırlıyorum üfe'de..

diğer yandan.. üfe gerçekçi bir rakam olabilir.. şu anda açıklanan.. ama tüfe kesinlikle değil.. baskılama açık bence.. geçtiğimiz hafta yine bir sürü atama ve görevden alma oldu tüik'te..
    ENAG Haziran ayı enflasyon verisini yayınladı,Haziran ayında enflasyon %3.28'lik bir artış kaydetti

https://enagrup.org/bulten/2021Haziran.pdf?v1

https://enagrup.org

Böylece ENAG'ın ölçümlerine göre ;yılın ilk 6 ayında %19.16,1 Eylül-30 Haziran arasında 10 aylık enflasyon %36.61,yıllıklandırılmış enflasyon %45.40 oldu.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    O kadar baskılama ve görevden almalara karşı ancak bu kadar sabunlanabiliyor demek ki...Şahsen ben eksi bekliyordum..

Sayfa 212/1004 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •