Sayfa 258/330 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Özellikle Eski dönem de kullanılan bakır kap kacakta %2 oranında altın olduğu için bunlar ucuz alüminyumlarla köy köy toplandı. O tarihlerde Bu iş başta Rabak yaptı bakır altın ayrışımı yaparak %2 altın topladılar ve işin başında çaycı vardı.
    Çaycı o tecrübesini sarkuysana da taşımak istedi ve altın rafinerisi kurdu.
    Ancak bunun rantabıl olmadığını görünce daha başlamadan bu konuyu kapattığını kendisi açıkladı.
    Sarkuysan bugün altın falan bakmadan hurdaları topluyor işliyor ve satıyor.

Hanönünde gelirsek. Bu bölge bakır yönünden oldukça zengin bir bölge.
    Genel kurulllarda ve kap a yapılan açıklamalardan sarkuysanın Hanönünde iki sahada çalışma yaptığı ancak işletme ruhsatı konusunda orman bakanlığı ile ihtilaf olduğunu mahkeme süreçlerinin devam ettiğini öğreniyoruz.

Bu işin bu şekilde sürüncemede kalması bana çok ilginç geliyor.
    Böylesine bir zenginliğin ülke açısından savsaklanması daha da ilginç. Devlet maden çıkarımını bukadar destekler ve teşvik ederken neden bu işi engelliyor anlamıyorum.
    Bence çaycı heybeyi sıralı boşaltıyor. Kap a olumlu bir açıklama gelse ipin ucu kaçabilir. Tersi de mümkün.

Uzun vadeli arkadaşlar açısından ciddi bir sorun yok ancak kısa vade vur kaç yapacakların dikkatli olması gerekir diye düşünüyorum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2. Merhaba Hacı bey

İşte bu kadar .Hiç vesveseye gerek yok. Bilirkişimiz noktayı koydu. Allah razı olsun isteyen alsın yatsın benim gibi. Torunlara yat kat olsun. Sağ olasın Hacı bey.

3. teknik son kazle günlükte 11.80-11,17-11 ilk destek güçli ama en güçlü desteği 11 haftalıkta ise buralar son destek 11,40 ve güçlü destek 11 gel artık orayada sende rahatla bizde aylıkta 10,86 fibo 50 seviyesi ne pis bir tahtacısın sen nefret uyandırdın yeminle bu arada sayın melih beyin 2019 dan beri yazılarına baktım benim düşündüğüm herşeyi dile getirmiş yalnız şu durumda var yaaa 2019 dan beri hisse yüzde yüz yapmış görünüyor ama bence bu enflasyon ve bu dolar karşısında bence çok büyük bir artış yaşamamış birçok iyi bilançolu şirketlerle kıyaslıyorum ciddi bir yükselmeden ziyade vasat bir yükselme harbi burda uzun vade bekleyenleri tebrik ediyorum dile kolay 2 yıl bitmiş 3. yıldan gün alıyorlar doğru dürüst temettüde vermemiş çaycı yatacak yerin yok röportajını okudum herşeyi ben bilirim modunda benim sayemde sarkuysan buralara geldi modunda bu adam tipleri hissede kolay para kazandırmaz ama yeterince topladığında ise sür sürebildiğin yere bu arada sabah tahtayı izledim klasik hareket açılışta 12,40 kadar küçük lotlarla yukarı sür satıcı kısmına küçük küçük lot koy 5000 lot 15 kademe nerdeyse kaldıracak seviyeye getir desteğe 12,06 25k 12 ye 30k lot koy belli 12 ye getireceği artık yaptığın tahta hareketleri o kadar komikki midemi bulandırıyor burdan ani bir satışla da devre kestir samimi söylüyorum midem bulandı bu kadar iğrenç hareketler yüzünden ama dediğim gibi al satla senden birşeyler tırtıklayabilirim ama ben 200-300 lira için gelmedim buraya e300 için buraya geldim
    ytd deli saçmasıdır

4. zırttan 11,95 destek koyuyor güya demek 11,95 gelecek
    ytd deli saçmasıdır

5. ve geldi 11,95 ulen harbi sadece yamyam hareketler yapan tahtacısın yoksa bir zikim bildiğin yok işin kötü tarafı satışa sağlam lot koysa belki şöyle sağlam parası olna gelip acak yüzde 10 nu o zaman elmi yaman beymi yaman ama satışada sağlam lot koymuyor
    ytd deli saçmasıdır

6. çarptır 11,
    86 ya destek bakalım ne kadar iş görecek
    ytd deli saçmasıdır

7. belli forumda bazıları panik oldu sayımız 10 çıktı içimizden bazıları ne oliyiiii diyor şuan
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    teknik son kazle günlükte 11.80-11,17-11 ilk destek güçli ama en güçlü desteği 11 haftalıkta ise buralar son destek 11,40 ve güçlü destek 11 gel artık orayada sende rahatla bizde aylıkta 10,86 fibo 50 seviyesi ne pis bir tahtacısın sen nefret uyandırdın yeminle bu arada sayın melih beyin 2019 dan beri yazılarına baktım benim düşündüğüm herşeyi dile getirmiş yalnız şu durumda var yaaa 2019 dan beri hisse yüzde yüz yapmış görünüyor ama bence bu enflasyon ve bu dolar karşısında bence çok büyük bir artış yaşamamış birçok iyi bilançolu şirketlerle kıyaslıyorum ciddi bir yükselmeden ziyade vasat bir yükselme harbi burda uzun vade bekleyenleri tebrik ediyorum dile kolay 2 yıl bitmiş 3. yıldan gün alıyorlar doğru dürüst temettüde vermemiş çaycı yatacak yerin yok röportajını okudum herşeyi ben bilirim modunda benim sayemde sarkuysan buralara geldi modunda bu adam tipleri hissede kolay para kazandırmaz ama yeterince topladığında ise sür sürebildiğin yere bu arada sabah tahtayı izledim klasik hareket açılışta 12,40 kadar küçük lotlarla yukarı sür satıcı kısmına küçük küçük lot koy 5000 lot 15 kademe nerdeyse kaldıracak seviyeye getir desteğe 12,06 25k 12 ye 30k lot koy belli 12 ye getireceği artık yaptığın tahta hareketleri o kadar komikki midemi bulandırıyor burdan ani bir satışla da devre kestir samimi söylüyorum midem bulandı bu kadar iğrenç hareketler yüzünden ama dediğim gibi al satla senden birşeyler tırtıklayabilirim ama ben 200-300 lira için gelmedim buraya e300 için buraya geldim
    Bu olanlar hep senden ötürü yok villa yok araba derken at arabasına kalacağız bu gidişle, şaka maka takılıyorum da ayağın uğursuz geldi ve arkadaş

Bugün yine hafif alıcıyım benim hedeflerim küçük, ama borsada bir tek hisseyi hiç satmayacağım diye bir ön karar verdim. O da sarky. O nedenle al sat yapsamda sembolik bir rakam elimde mutlaka kalıyor. Su sıra hisse senedi pörtföyünün %30 civarı sarky de ve elimde en yüklü olan hisse, benim için sarky nin sürekli düşüyor olması çok kötü bir durum değil ama, o düşerken miktarı arttırmam için gerekli volotivitenin sarky ve diğer hisselerde oluşmaması kötü sürekli düşen bir piyasada sürekli alım yapmak için kenarda yüklü nakit olması lazım ve bu doğru bir strateji değil

Sayfa 258/330 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •