Sayfa 341/1004 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Viop XXXIV

hani zamanında 400 ün altında gau try almayan , 7 tl altında dolar almayan borsayı bıraksın demiştim ya..bugünde borsa için diyorum..burdan hisse almayan bidaha hiç almasın bedavadan daha ucuza bisürü hisse var daha nereye kadar düşecek ki???bende biraz hisse var long pozlarıda mcleri yatırıp taşımaya devamke.....

2.  Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Dün 1515.5 den 1512.00 düştüğünde dedimki burayı destek yapio yukarı gidiyor dışarıda yemyeşildi benim maliyet 1508 di 1500kardaydim sonra 15 dk da 3000 zararla kapadim ne olduğunu anlamaya fırsat kalmamıştı bugünde 1483.50 den long olduk su an 1489 larda mantıken saat 15: .15/30 kadar endeksi baskı altına alçaklar yarın mb kararı var bakalim dünkü gibi zarar mi yazıcaz.
    yazıya devam edeyim 15.30'a kadar bu aralıkta kalırsa longlar patlar diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yarın faiz indirimi ile dolarda çöküş banklar eşliğinde ralli beklıom borsada..ytd değildir...
    valla mı yarın faizler inecek mi helal şahap üstada dediğini yapacak sonunda en az 500 indirir inşallah şok şok şok babında yürü be merkez kim tutar palayı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    valla mı yarın faizler inecek mi helal şahap üstada dediğini yapacak sonunda en az 500 indirir inşallah şok şok şok babında yürü be merkez kim tutar palayı
    yok yauf 25 puan yapar fazla yapamaz oda yapabilirseama dolarda çöküş beklentimin ihtimali daha yuksek...

5. Gösterge faiz denilen bir olay var zorla faiz indirmenın ne anlamı var. Zaten ortam uygun olunca gösterge faizler düşüyor cda düşüyor senın faiz indirmene zemin hazırlıyor.

Ağbalın görevden alınması bofa nın işlemleri ile alakalı. Para olmayınca bizi yoluyor , alttan dolar üstten ver üstten bisti ver alttan al.

3 5 çarıklı çöreklenmiş bu ülkeye at oynatıyorlar

6. Bu millet böyle yasamayı böyle olaylarla karsı karsıya kalmayı haketmıyor. Türkiyenın beka sorunu yoktu. Son 5 senedir beynımızı deldi türkiyeye saldıracaklar beka sorunumuz var diye diye.

Ben avm ye giremezken sorgusuz sualsız suan kayıtlı kayıstısz yaklasık 8 10 milyon mülteci elini kolunu sallayıp giriyor gezıyor

Sonrada ben demıstım beka sorunumuz var dıe kurtarıcı rolune bürünür.

Bu ekonomık şartları böyle acizliği haketmıyoruz. Paramparca olduk.

Milli takım avrupa sampıyonu olsa sokakta insanlar birbirine sarılamayacak durumda aklında hep sen şucusun sen bucusun. Yazık. Ortak paydamız olmadıgı için 10 milyon mülteci yarında 30 40 milyon olup canınıza düşecekler.

Tükiyeyi ortadoğulaştırmadan bölemezsınz. Atatürke saldırıda bu yüzden ortak payda kalmayana kdr herşeyimizi elımızden alıyorlar. Sonrada millet bugun oldugu gibi amann banane diyip geciyor

7. ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayram kardeşim bayram biraz neşe biraz libidooooooooooooooo

https://www.youtube.com/watch?v=nhHfY1DHBPk
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    faiz kararı yarın.. çarşamba.. turizm iyi gelecek beklentisiyle esas indirimlerin (sonbahar dönemi) ısınma turları kapsamında 100-150 baz puan indirme ihtimalleri var tepkileri ölçmek için..ama bence pas geçecekler..
    Aynen Hocam şu aşamada yapamazlar pas geçecekler turizmden gelecek dövize bel bağlamış olabilirler ben ilk artırımın Eylül ayında olabileceğini tahmin ediyorum.

Sayfa 341/1004 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •