üstad
BORSA GENEL/NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean başlığı altında eğitim çalışmaları şeklinde grafikler üzerinde deneyimlemeler izah ediliyor.Kontrol etmek istersen eğer, belki bize kapı aralayabiliriz.
üstad
BORSA GENEL/NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean başlığı altında eğitim çalışmaları şeklinde grafikler üzerinde deneyimlemeler izah ediliyor.Kontrol etmek istersen eğer, belki bize kapı aralayabiliriz.
Başlığı inceledim, teşekkür ederim...
Yeni SPK kuralları gereği "Yatırım Tavsiyesi Değildir" demek artık kişiyi kurtarmıyor. Bu tip paylaşımlar bu andan itibaren sakıncalaı olarak tanımlanıyor. Eğer bir kişi şikayet edecek olsa paylaşım yapanın başı araya gidebilir...
Belki sadece Teknik Analiz Eğitim Çalışması olacak şekilde kalsa çok daha iyi olabilir. Formasyonlar ve/veya Osilatörlerin durumu belirtilebilir ve bu kitap örnekleri ile desteklenebilir ve şahsi hiçbir bilgi işin içine girmezse sorun olmayabilir. Fakat yine de buna da kâni gelmiş değilim.
Ard niyeti birisi: "Ben bu çalışmaya inandım ve şu kadar zarar ettim" diye şikayet etse, git uğraş dur!!! Sonuçta birşey çıkmasa da dava süreci bile kişiyi yıpratmaya yeterlidir...
SPK kuralları nereye çeksen oraya gidiyor. Buna bir açıklık getirileceğini umuyorum...
Çok haklısın üstadım. Gerçi kimse bunun için uğraşmaz diyemiyorum. O kadar çok değişik insanlar varki, illa biri çıkar...Haklısın abi
Peki üstad hisse bazında değilde sadece u100/u30/ Bist yada usd/tr, usd/au hakkında grafik üzerinde varolan durum ve ilerisini grafikle işaretlesek sizce durum nazikliğini korur mu ?
Son düzenleme : mehmet emin; 01-03-2017 saat: 22:34. Sebep: düzeltme
İşin can alıcı noktası da burada başlıyor.
Varolan durum tamam da ilerisi sakınca arzediyor. Hedef belirlemek yasaklanmış. Bunu bizler yapamayacağız. Yetkili kurumlar yapabiliyor. Onların da ne amaçla yaptıkları ortada!!!varolan durum ve ilerisini grafikle işaretlesek
Benim VIOP ile işim yok. Bu nedenle XU100 için yazmamda pek bir sakınca olmayabilir. Fakat yine de "yanlış yönlendirme var" diye istedikleri zaman sıkıntı yapabilinecek bir durum söz konusu...
Olaya sadece görünen pencereden bakıyoruz. Oysa bu kararların arka planını bilmeden ne desek boşuna. Bu nedenle şu an için kuralların dışına çıkanlar ileride sıkıntı yaşayacak... Ya da istenilenin dışında yazanlar sıkıntı yaşayacak... Bu nedenle:
- Bize düşen; Açıklık getirilene kadar, kurallara uymak ve beklemek...
Tek aklıma gelen çıkar yöntem:
- Soru cevap şeklinde Teknik Analiz öğrenmek/irdelemek. Bu hazır yorumdan daha iyidir... Hem geleceğe dair ve hem de belirli bir hisseye dair yorum yapılmamış olur.
- Bu işi benden çok çok daha iyi bilenler/yapanlar yapıyordur diye düşünüyorum. O nedenle bana ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
İhtiyaç varsa ben buralardayım... Eksik, fazla; farklı bakış açıları ile Teknik Analizi sorgulayabiliriz... Teknik Analiz ile nasıl uyutulduğumuzu da belki farkedebiliriz!!!
Yer İmleri