Sayfa 358/1004 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. A dan Z ye herşey emrinde. Sesini çıkar Rütük ten tut internet yargı emniyet YÖK biri tepene biner. Tarık Buğra nin damadı kaç yıldır yatıyor delil yok. Ha sorsan hukuki adımlar atılıyor. Atsan ne yazar. O yargı iki kere iki kaç ederin cevabıni sana akp ise 3 diğerleri ise beş olarak cevabını verir. Tüpçü kredisini ödemedi ses yok. O çetenin hiç biri ödemiyor. Yakında satacak dolar bulamayacak bunlar

2. Borsa düne kadar küçükler ile buraya geldi şimdi bist30 olmasın dip dip giderdi. Bazılarının zararı ömür boyu çıkmaz. Bizi niye sattıklarıni anlayamadım not indirimi bankalarin sermaye artırımı ya da biden den sert uyarı mi gelecek. Bildiğim tek şey Pala'nın insafına kaldık

3. FX de işlem yapanlara ve yarın işlem yapacak olanlara,,,
    USD/TRY H4 de ikili dip yaptı diyebiliriz...
    Diyebilirmiyiz yoksa diyemeyebilirmiyiz yorumu olanlardan,,
    Yorum alalım...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. arkadaş: suriyelileri inş. başka iktidar ileride gönderir.
    ben: başkasına oy vermiyorsunuz ki göndersin.
    arkadaş: yapacak bir şey yok.

vaziyet çok saçma bir hal almış gidiyor. inatlaşma var kutuplaşma var fanatizm var cennet vaadi var. ilginç zamanlar.

5. Borsa ucuz diyorsunuz aslında bu yazınızda. Alım zamanı, fırsat diyorsunuz tertemiz işte
     Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Uzun zamandır yazmıyordum. Bugün bir robot konusu olmuş bu konularda pek deneyimi olmayan ky�ya biraz ışık tutalım istedim.

VİOP tarafında robot işlemleri yeni değil.. denemek isteyen için bir yöntem de ben vereyim. Piyasanın yatay gittiği bir anda herhangi bir yöne 30 ve üstü kontratı tek seferde gönderin. Hangi yöne girdiyseniz algo işlemlerin tersinize ivedilikle pozisyon açtığını görürsünüz.. bu şekilde 150-200 puan işleme ekside başlamanız kesin gibidir. Burada yazılımın amacı 50-100 puan scalping için işlem açılmasını engellemektir. Elmadan ufak bir ısırık bile vermezler yani.. Viop�u ya hedge için kullanın ya da düşük kontrat Yüksek teminat denklemini bozmadan..

İki kelam da borsa konuşayım. Bugün gözüm kardemir d�ye takıldı. Sene 2009-2010 fiyat 0,55 civarları. Alsan ve tutsan 10 yılda 15 kat artı bedelsizler. Çok iyi duruyor değil mi böyle bakınca?

2009 yılı dolar kuru kabaca 1.40.. 39 sent. 2021 dolar kuru 8,60 kardemir 85 sent. 10 yılda paranı ikiye ancak katlamışsın. 10 yılın stresine değer mi bence değmez. 10 yılda hiçbir şey bilmeyip yastık altına altın atsaydın dertsiz tasasız ve paralıydın.. her ekonomist yanılır ama tarihsel datalar yanılmaz.

Uzun dönemci arkadaşlar bir de bu pencereden baksın derim..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Borsa ucuz diyorsunuz aslında bu yazınızda. Alım zamanı, fırsat diyorsunuz tertemiz işte

nosfecagri agam ve iflah olmaz iyimserlikler...

7. Yahu ucuz farklı bir şey gider gitmez lonk cort farklı bir şey kaç kez anlattık.

Ayrıca senet taşıyan adam her zaman illa ki boğadır kabul ediyorum ona göre de okumak lazım
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    nosfecagri agam ve iflah olmaz iyimserlikler...

8. https://mobile.twitter.com/ragnar_tr...40183427387397

Nasıl böyle bir hale soktular grafikleri hayret nereden nereye..

Sayfa 358/1004 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •