Gerçekten en büyük problem bu aslında satışlar muhteşem esas faaliyet kar marjini artırması lazım reklam gideri geçen çeyrekte 10 milyondu 2 katına çıkmış yani reklam gideri 8 milyon olsaydı kar 8.5 gelecekti.bazi kalemlerde düzeltmeye gitmesi gerekiyor.150 milyon ciroya 6.5 kar çok az.bu kağıdın en güzel yanı düzenli karını artırması bu çok onemli
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen oyle. Bu adamalr bu çeyrekte 26 milyon para kazanmis. Bunun 20 milyonu reklama vermişler. O meshur reklam televizyonda donerken demişlerdi buna cok para gitmiştir diye. Simdide gemide cekilmis bi reklam var bu ara televizyinda donen. Bi de bu enza home book u ucretsiz kargo ile gönderiyorlar isteyene. Binlerce dağıtılacakmis. Kargo parasi bile milyonlarca tutar bunun.
Analsilan bi kac sene reklamcılara calisacak şirket. Bu kadar hizli ciro artışı bu reklamlar sayeisnde de olabilir tabi bilemiyoruz. Son ceyrekte dogtasi yuzde 50 oraninda geçtik. 2 sene oncesine kadar gerilerindeydik.
Bana göre dogtastan daha iyiyiz her yönüyle ama Doğtaş çıkış trendinde o da bence hızlıca geleceği satın alıp bı yerlerde duracaktır.gemide çekilen reklamı görmedim bu reklamlar kısa vadede bizi üzecek ama uzun vadede şirket doğru yolda çünkü benim okulda Enza home u duymamış bir çok arkadaş var.bu nedenle bir süre daha reklam lazim
Enza daha 6 yıllık bir marka. 6 yılda grup olarak sektör ikincisi oldular. Senelerden berı ıs yapan onlarca mobilya markası var bakarsan. Ama enza basarili yonetim ile sadece 6 yılda hepsini solladı. En buyuk rakıbe yuzde 50 fark çaktı ciroda. Bu hizla giderse ıstıkbali gecebılır mı?
Gercı patronlar ıstıkbalı rakıp olarak gormuyorlar o da ayrı bır mesele.
Özellikle son yıl cok basarili tasarımlara ımza attılar.
Ev tekstili ve yatakta rakipleri yok zaten.
Patron bir röportajında Enza home ile yataşin ciroda payı yarı yarıya demişti daha önceleri ise bu oran daha dusukmus.Enza büyüyor.patron istikbal ile rekabet etmiyor çünkü biz ayrı kulvardayiz dedi.yani stil sahibi insanlar bizi tercih ediyor diyor bu bir yandan iyi bir yandan da kötü ülke ekonomisine bakınca orta sınıf daha çoğunlukta gibi.ama uzun vadede yataş doğru yolda yıl sonu mağaza hedefini tutturmasi da bizim için çok önemli.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaslar merhaba 10.43 ten 3833 lot aldim ama simdi istesemde cikamiyorum tavsiyeniz nedir bu kagit tekrar cikarmi
Yer İmleri