Sayfa 381/1004 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Sırada Getir olabilir...
    Gerçi sahibi henüz borsaya açılmak istemiyoruz demişti ama bence çok iyi reklamda olur...
    Muhtemelen onlarda orada açılırlar diye düşünüyorum.
    Hem uluslararası çalışıyorlar artık.

Hele ki ABD borsaları şuanda tarihi zirvedeyken borsaya açılmak için inanılmaz bir fırsat var özellikle çok iyi fiyatlamayla satış imkanı olacaktır halka açılan şirketler için.
    Son düzenleme : Karatay; 15-07-2021 saat: 22:46. Sebep: ekleme...

2. Tekneyle Gökçeada ya gittim bugün. Allah ülkeye verdiği nimetleri geri almış diye düşündüm. Lacivert pırıl piril deniz yemyeşil.

Cam gibi HD gizliliman plajinda deniz gozgozu görmüyor yemyeşil...

Gecen hafta ibrice limanına gittim aynı..

İnanılır gibi değil nasıl böyle birşey olur..

Bi laf vardı.
    Şeyiniz şey henüz denize varmadı derlerdi.
    Sanırım varmış...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Tekneyle Gökçeada ya gittim bugün. Allah ülkeye verdiği nimetleri geri almış diye düşündüm. Lacivert pırıl piril deniz yemyeşil.

Cam gibi HD gizliliman plajinda deniz gozgozu görmüyor yemyeşil...

Gecen hafta ibrice limanına gittim aynı..

İnanılır gibi değil nasıl böyle birşey olur..
    şaşırmayı, üzülmeyi bırakalı çok oluyor. ülke öyle bir hale geldi ki neresine yetişeceğimizi şaşırdık.
    doğası, mültecisi, rantı, tecavüzcüsü, hayat pahalılığı nereden tutsan elinde kalıyor. vah ki ne vah

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

walla durumu pek iyi gözükmüyo doların, üflesen çatırt diye yıkılacak deyyus

8.50- 8.60 köprüden önce son çıkış
    Hayal dünyasındasındınız, izleyin bakalım dolar niye aşağıya yönlüymüş; Merkezin elindeki .....

https://www.youtube.com/watch?v=Lqmsdc27KZk

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    usdtry 8.56 işlem görüyor, kritik mavi ortalamayı aşağı kırdı gibi görünüyor.. tabii, bu tür teknik analiz işlerinde fake geçişler sık görüldüğü için henüz emin konuşamayız.. olasılığı en yüksek senaryo : bayram tatili haftasında 8.50 net biçimde aşağı kırılıp, sonraki pazartesi açılışında 8.00- 8.10 desteğine kadar gelmesi..

şeyin düşmesinin borsaya bi faydası olmayacak bu ara, dolar aşağı- borsa aşağı tandemi yarın da çalışacak gibi görünüyo
    - vadeli eksi açar, artı kapar diyorum başka bi şey demiyorum.. kimse de başka bi şey demesin, lafımın üstüne laf edilmesinden hoşlanmam

6. Mevsimsel olarak turizm ve Almancilar imf den covid destek 6,4 milyar geliyor. Dolari belki Kasıma kadar tutabilir. Ama nereden ne çıkar ansızın illaki bir şey çıkar. Bizde kriz bitmez. Burada birinin rumuzu altında bir yazı vardı krizle gelen krizle gider diye

7. Az önce Habertürk de 3 yabancı uyruklu kişi elinde çanta olan birini gaspetmeye çalıştığı baya dövdükleri görüntüyü seyrettim. Bunu dünyanın başka hangi ülkesinde yapabilirsin. Adamlardaki cesarete bak. Gerçi yeni düzenlemeye göre çoğu dışarıya çıktı en kısa zamanda yine yakalanacaklar nasıl olsa çok ceza almaz. Çok karlı meslek.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Az önce Habertürk de 3 yabancı uyruklu kişi elinde çanta olan birini gaspetmeye çalıştığı baya dövdükleri görüntüyü seyrettim. Bunu dünyanın başka hangi ülkesinde yapabilirsin. Adamlardaki cesarete bak. Gerçi yeni düzenlemeye göre çoğu dışarıya çıktı en kısa zamanda yine yakalanacaklar nasıl olsa çok ceza almaz. Çok karlı meslek.
    güney amerikanın tamamında yapabilirsin.. dövmekle kalmaz, öldürürsün..

Sayfa 381/1004 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •