Sayfa 78/147 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
    Peki gençken oraya buraya atladığınızda mı çok kazandınız yoksa şimdi sağa sola pek bakmayarak mı Selamlar, saygılar
    Tabi ki sonradan....

Saga sola bakmadan..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Yalnıs anlamadıysam bu topık benım borsaya bakıs acıma ters olan konular ıcermekte oldugunu soyluyorsunuz.Madem oyle bende artık buraya yazmam sıkıntı verdıysem ozur dılerım.

bu son mesajımdır sıze bol kazanclar dılerım.
    bazen orta vadede kazanılacak olan para mantıklı yapılırsa 10 gunde o beklentıye ulasılabılır.
    Mesala kozalda herkez yılbasından berı hedef 200 lıra dıyordu ama olmadı ben sattıgımda hısse 132 lıra ıdı oradan cıkıs yaptım.
    Ama sattıgım gercek fıat
    yanı 132 lıradan sattıgım hııse 178 e geldıgınde aldıgım zaman bugune kadaryanı yılbasından berı hıc kazanmadan almıs olurum.
    132 lıradan sattıgım kozal al satlar sayesınde galıba 178 e takabul edıyor

178 olayını yalnıs hesaplamıs olabılırım.
    Soyle dıyım yuvarlama rakamlar kullanacagım
    150 lotumu satacak oldugum gun malıyet tablosunda 12 lıra gozukmekteydı.yanı -1800 lıraya 150 lotu aldın dıyordu.
    15o lotu satınca şımdı 18075 dıyor komısyon ucretım ıse 2600 lıra.Bana kalan para bu durumda 15475lıra
    Valla bana mantıklı geldi,aslında denenebilir.Benim ana kuralım zarardayken satış yapmam,hep toplarım,şu ara aldığım kağıtda sanırım 6 aylık bilançodan sonra artıya geçerim,az bişi deneyeyim bakayım.Benim sıkıntım çok yüksek komisyon ödemem,paranın çoğu işbankta,az bişi bilinçli olarak düşük komisyonlu alternatiflere parayı aktarmıyorum.Yüksek komisyon ödeyeceğimi bildiğimden az işlem yapıyorum.Ama az bişi deneyeyim bakalım.Nibaş ın meşhur videosunda o spek kadın aman ha günlük trade etmeyin diyordu çakal arkadaşlarına.Aslında speklerde bizlerin günlük trade etmesini istemiyor sanırım.

Gerçi kağıt böyle giderse altı aya kalmaz speği ben olacağım bu gidişle)))))))))))

Şu olaya bak spk var ,şirket patronları var şu var bu var,kadının dedikleri ibret alınacak şeyler.Hemen hemen her kağıtda böyle gruplar var,Kadın 25.52 de trade i önleyeceğim diyor,kap haberi ayarlıyacağım diyor,yükseliş trendi onaylandı diye sağda solda dillendireceğiz diyor.Bizler de bilanço analiz ederiz,sektörü inceleriz ,tahminler beyin fırtınaları şu bu karşımızdaki speklerin akılları da bunlar.Nasıl bir mecradayız nerde kimlerden para kazanmaya çalışıyoruz görmek lazım.Yoksa uzun vadeli yatırımcılık şu bu tamam da karşımızdaki rakipler bunlar.

29.19 da kafaya mal yemiş ağlıyor üçkağıtçı kadın,millet salak mı elbet herkes kendi aklınca para kazanmaya çalışacak.

Hisse 1.5 yil icesinde 6 dan 90 olup ardindan 12 lere çekilmiş.... youtube yorumlarinda birinin intihar ettigi yaziyor... cok uzucu gercekten
    Son düzenleme : HATAKE; 18-07-2021 saat: 23:25.
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

8. Tahtacı lot sayıyo derlerdi, bu kadar kurumsal bir şeklilde yaptıklarına inanamıyorum.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku

Sayfa 78/147 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •