Sayfa 252/327 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Bugün itibarı ile TL ve USD taramalarının şampiyonu, yarın ne olur bilmiyorum. İleride daha iyi olacağını düşünüyorum. Hisse sahiplerine rast gele...

2. Eskilerden RaLz sattı herhalde

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu dediğiniz olursa fiyatı buralarda tutmaları mümkün değil. 1.25 temettü demek Bist temettü şampiyonu olmak demektir. Şuan bu temettüyü dağıtabikcek tek şirket yok..Bu gün bu temettüyü dağıtan Ereğli 20 bin lerde daha bir kaç şirket daha var böyle.. İnşallah dediğiniz gibi olur da.. Hep beraber meyvesini yeriz.
     Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bazı yatırımlar akgrt için 550 milyon kar bekliyor bu sene.Bunun %70 sini dagitacaktir..o da 1.25-1.30 civarı yapıyor zaten...supriz karar alır %80-85 ini dagitirsa daha fazlasını bile dağıtabilir

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

4. Benim bildiğim temettü şampiyonu zaten...hele bı 2.ceyrek gelsin bakalım...geçen sene ilk çeyrekte 80 kusur milyonken,2.ceyrekte 250 milyon totelde açıklamıştı..primler çok iyi geldi bu çeyrekte totelde 300 üzeri gelebilir
     Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz olursa fiyatı buralarda tutmaları mümkün değil. 1.25 temettü demek Bist temettü şampiyonu olmak demektir. Şuan bu temettüyü dağıtabikcek tek şirket yok..Bu gün bu temettüyü dağıtan Ereğli 20 bin lerde daha bir kaç şirket daha var böyle.. İnşallah dediğiniz gibi olur da.. Hep beraber meyvesini yeriz.

5. 15-20 bandına bir kaç sene sonra geleceğini ve 2-2.5 TL de temettü hatta daha fazlasini vereceğini düşünüyorum,asla ytd..sadece tahminim bu yönde
     Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku

6. Herkese iyi bayramlar. Yapi kredinin arastirma raporunda karin yüzde 50 sini dagitilir yazıyor. 70 80 kr lar yazılmış bilginize.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Son 3-4 yıla bakarsak 70-80 İni dağıtan bir şirket
     Alıntı Originally Posted by mustafa. x45 Yazıyı Oku
    Herkese iyi bayramlar. Yapi kredinin arastirma raporunda karin yüzde 50 sini dagitilir yazıyor. 70 80 kr lar yazılmış bilginize.

8.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Son 3-4 yıla bakarsak 70-80 İni dağıtan bir şirket

Sayın twilight o raporu bulup okursaniz gerekcesini adamlar yazmış. Ben tam okuyup anlamlandiramadim.

Sayfa 252/327 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •