Hayır. Çok yanlış. Pakistan ortağı. Şimdi bir ülkeye tamamen ortağı ya da rakibi demek mümkün değil. Mesela Devrim Muhafızları, öldürülen Kasım Süleymani Fransa'nın adamıydı. Ama İran Ordusu, Pentagon'un kadim dostudur. Reformistler Çin'den yana olabilirler, AB'den yana olabilirler. Ama muhafazakarlar ve dini lider Pentagondan yanadır.Iran zate cin in bi seysi herseyiyle ortagi
Pakistan, Çin'in ortağı. Başka şansı yok. Fakat İmran Han, aynen Tayyip Ağa gibi İsmet Paşa'nın denge politikasını uygulamaya çalışacaktır.
Twitter'ın en kötü tarafı yazıları tam okumamak. Twitter zararlıdır.
Çin'den beklenen ICBM'yi kafasına yemek değil. Bence bu da aynen covid gibi anlaşarak olacaktır. Abd de ICBM'yi kafasına yiyecek. Ama bence bu balistik füzeler New York, Los Angeles, Boston gibi göçmenlerin çoğunlukta olduğu liboş cennetlerinde patlayacak. Avrupa da yiyecek. Balistik füzeler belirli bir plan dahilinde patlayacaktır. Seneler önce deepweb'de bir yazı okumuştum. Komplo teorisiydi tabii, Türkiye için ayrılan ICBM'nin 25-30 arası olduğunu iddia ediyordu.
Bayburtlu Yusuf hadisesinden 1 hafta sonra belediye seçimleri yapıldı; İstanbul,Ankara ve Bolu'yu CHP'li adaylar kazandı. O dönemde çok yazdık, bunlar ülkücü diye. Akp'liler kendileri söylüyorlardı, ''çalıyorlar ama çalışıyorlar'' diye. Şimdi kimse yolsuzluktan falan bahsetmiyor, üstü kapandı, gitti.
Önceden anlaştılar, adaylarda mutabık kaldılar, belediyeleri devrettiler. Başka nasıl bir açıklaması olabilir?
Şimdi Bolu Belediye Başkanını izliyoruz.
Çatışma merkezinin Afpak bölgesine kayması, burada Uygur Bölgesinin olması, Türkiye'de ülkücülerin yelkenlerini şişiriyor.
Sadece Mhp yok, İyi Parti var, CHP'nin ülkücüleri var, Meral Akşener var.
Tayyip Ağam önümüzdeki dönem için uygun değil. Seçim olursa Akp de ülkücü adaylar gösterecektir.
Meclis ülkücülerin çoğunlukta olduğu bir meclis olacaktır. Bunları defalarca yazmıştım.
Yer İmleri