Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam daha önce de yazmıştım ama sanırım görmediniz. bir ay öönce 2 aydır hsyf'lerin relatifden uzaklaştıklarını ve bir ay daha böyle giderse elinizde bulunan hsyf'leri kapatacağınızı yazmıştınız. son aydaki durumdan memnunmusunuz merak ettim, selamlar
    Çok özür dilerim Sn. Hayrani gözümden kaçmış. Relatif eksiler devam ediyor. Ama henüz aksiyon almadım bu durumla ilgili. Biraz daha sabretme tarafına meylettim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Sağ ol dostum.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler bilgi için.
    Hayırlı kazançlar, sağlıklı günler dilerim Market Soul ve hellistheothers

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bu IPB nin abv. 2 aydır zarardayım. Borsa %2,27 yükselmiş sen 0,10 getiriyorsun utanmazlar borsanın tavan yaptığı günde az kalsın eksi getirecek
    % 76 seviyesinde hisse taşıyor, bir yanlışlık var gibi...

4. 28.07.2021 tarihinde odebank dan bana gelen mesaj

23.12.2020 - 31.07.2021 tarihleri arasında alım yapılan ( değişkıen, karma, eurobond, dış borçlanma, yabancı, serbest fonlar ile unvanında " döviz " ifadesi geçen yatırım fonları hariç) yatırım fonlarından elde edilen gelir ve kazançlara yönelik %0 stopaj uygulaması 31.07.2021 den sonra edinilecek fonlar için geçerli olmayacaktır.

Gelen mesaj bu. Sonradan değişti mi bilemem.

5. Ojt fonunun getirisi de hesaplama hatası var gibi. İçeriğindeki fonlar hep yeşil kapattı genelde. Başka da riskli bir yatırımı pek yok. Ama bugün eksi getirdi.

6.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bu IPB nin abv. 2 aydır zarardayım. Borsa %2,27 yükselmiş sen 0,10 getiriyorsun utanmazlar borsanın tavan yaptığı günde az kalsın eksi getirecek
    Shortlamişlar piyasayi.Bugun etkisini gorururuz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Shortlamişlar piyasayi.Bugun etkisini gorururuz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umarım bugün de shortlamislardır

8.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Umarım bugün de shortlamislardır
    %75 hisse oranı ile bu getiri gerçekten çok şaşırtıcı, yanlışlık vardır diye bekledim, ancak değişmedi. Halbuki borsa düşüşlerine çok güzel eşlik etti.

Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •