Sayfa 697/1004 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    viop topiğinde konuştuğunuz vade uzunluklarına bakınca bir gülme tutuyor beni...

adamlar dakikada 2000 point sallıyor masayı..

10/1 kaldıraç var..

1 dk'lık barlarla arbitraj adı altına yasallaştırılan, esasında hileli bir manipülasyon aracı olan algoritmik high frekans işlemler..

sen bunların hiçbirini görme,

sonra yok 144 ema, yok 30 aylık ma.. puahahaha, puaahahaha.

ben gülmeyim de kim gülsün.. Allah'ın manyakları sizi..

2. İNŞALLAH OKURSUNUZ

bazı referanslarım olduğu dorudur.!!!
    şimdi bir örnek ile açıklarsam endeks zirvesinde bu hisse de de dehşet prim yapmıştı ancak .!!
    endeks ve xutum vs düşüşnde bazu hisselr de 0,786 0,618 tepkimeleri görüldü bunu örnek olarak gösteriyorum geniş periyotta.!!
    benim kulllandığım kombinde bu haftalık bazda mükemmel bir tarif oluyor ve bu çoğu bist30 hissesinde de mevcut..!!

bu tarz olşumu yakaladığım çok hisse var.!!bist 30 da.!
    2. örnek .!!

şimdi xutum de çoğu hisse de düzeltme sat seviyesi üstünde daha düzgün sinyal verse de bist 30 da bu genelde 0,382 0,618 0,5 seviyelerinde oluşan al sinyalleridir.!!
    PYSKO abinin demeik istediği ni ben xutüm hisselerinden yaşanan çekilme seviyelerini daha yapmamış ama tepkisel oranı daha hızlı ve çabuK gerçekleşmiş.o yüzden daha haftalıkta dip bulunmalı diye anladım!!!
    vakti zamanında enerjisa gibi hisselerde özellikle AYLIK VE HAFTALIKTA SAT SEVİYESİNE VE DOYUMA GELDİĞİNİ çok önceki yazılarımda söylemiştim.!!

BANKALAR ADINA DA vakıf ve garana bakınca da durum bu
    BANKALARA BAKINCA GENEL RESİM belli bir bantta AYLIKTA yatay.!!
    ama haftalıkta oluşum vermiş VE STRATEJİ ÖRNEĞİNİ GARAN GRAFİĞİNDE GÖREBİLİRSİNİZ.!!
    DAHA BİR DE BUNUN DOLAR BAZLI BAKIŞLARI VAR.!!
    özetle xutum de ki bazı hisseler en erken tepki vereni..0,786 0,618 bist100 hisseleri ve bist 30 hisselerinde toparlanma seviyeleri 0,382 0,5 en kötüsü ki 0,618 de dönmüş ve sistemsel onay verenleri bulun ki ZENGİN OLUN..!!

karel döngüselliği.!

özellikle TEMELİ VE ÖZSERMAYEDEN KARŞILANAN BİLNAÇO KARI İYİ OLAN ŞİRKETLERE BİR ÖRNEK BU OLSUN.!!
    HAFTALIK TA VERİLEN AL SİNYALİ 2019 da başlayan trendinden daha aşağıda start vermiş ve bence bu fiyat olası rasyoysundan daha öteye gideceğini söylemekte.!!
    ALARKOGY MESELA 5 E DÜŞEMEZ DİYEMESEKTE benim sistemin zamansallığında bu durum yok ÇÜNKÜ DOLAR UÇTU.!!!
    yani fiyatlar bazı hisseler de belli bantlarda yerine oturmuştur.!!
    WHATSAP GRUBU VS OLSUN BURADA OLSUN 1 TL ALTINDA ŞİRKET KALMAYACAK DEDİĞİMDE İŞTE HİSSE/FİYAT ENFLASYONUNDAN VE BANDINDAN BAHSETMİŞTİM.!!

endekse de dediğim gözle bakarsanız endeks fiyatının aslında çokta öneminin olmadığı çok cabuk yerine geldiği

sistemsel bakıldığında önemli olanın sistem seviyesinde ki dip oluşum değerlerinde verdiği fiyat hareketinin öenmi daha da anlaşılır.!!
    bist100 de çekilme seviyesi son al sinyalinden önce 0,382 dir ve hisse bazlı bist100 lere de bakıldığında buradan tepki veren 100 ENDEKS HİSSELERİ DE AYNI YERDEN TEPKİ VERMİŞTİR YUKARI DA PAYLAŞTIM.!!(KAREL)
    GENE bir durum daha var bist100 de de COVİD DÜŞÜŞÜNÜ 809 DEĞERİNİ SİSTEM SAYMAMIŞ AMA 840 DEĞERİNİ SAYMIŞ 1040 1060 BANDI 1110 YANİ OLUŞAN COVİD TRENDİ GERİ ALIM TRENDİ ŞU NOKTA DA KORUYACAĞI ANLAMI TAŞİIYR..!!
    SAYIN PSYKONUN BENCE DEĞİNMEK İSTEDİĞİ NOKTA BURASI VE BANA GÖRE ENDEKS ŞUAN HAFTALIĞA YANSIMAYAN SON YÜKSELİTE GÜNLÜKTE 1247 1330 1364 BANTLARINDA seviyesinde desteğini bulmuş ama haftalığa yansıtmamış durumda BUNUN İÇİN BİR KEZ DAHA DENESE BİLE İNANIN BİST100 ÇOK PARLAK DURUYOR.!! 1330 altı deneysel olur FAZLASI OLMAZ.!!

bu da bist 30.!!!
    işte burada da 0,382 seviyesi dönüşleri ve bunun altında tepki veren verecek olanı hacimsel yakaladı iseniz zengin olma 2. fırsatı da burada son oluşan covid trendini koruması yataylık ile olmuş anlık salınmları bist100 de ki hisse salmalarından endeks bazında daha sert olsa da gene benim sistemde 1138 1220 1401 ŞUANDA DA 1469...
    YANİ BU COVİD TRENDİ VE OLUŞTURDUĞU İVME ÇALIŞMALI ÇALIŞACAK.!!!
    HİSSE BAZLI DOLAR YARATTTIĞI ENFLASYON BURDA DA YAŞANMIŞ.!!
    ADAM ŞİRKETİNİ NEDEN DÜŞÜRSÜNKİ TL DEĞER KAYBEDERKEN.!!
    OALYIN DİNAMİLKLERİ DEĞİŞMİŞ AĞALAR.!!

3. Arkadaşlar kimsenin sistemini küçüksemeyin...Para kazandıran sistem her zaman haklıdır..
    Aşağıda gri renkli 10 aylık, turkuaz renkli 30 aylık üstel ortalamalar var...
    Görüldüğü gibi 10 aylık ortalama genellikle düşüşte 30 aylık ortalama ise yükselişte daha erken haber veriyor...

2009 dan beri Bist Agustos aylarında 8 defa eksi 4 defada artı kapatmış....Bu seneki teknik görünüm ağustos ayı artı kapatacak gibi görünüyor....Ama benim penceremde ralli bu yıl zor gibi gözüküyor....altı bant 125 üst bant 1590 arasında hareket edeceğimizi düşünüyorum....Yılı bu bant aralığında kapatırsak 2022 yılı yukarı için oldukça iyi bir enerji birikimi ve dip oluşumu tamamlamış oluruz....Şahsi beklentim Ralli 2022 de olur...Daha erken olmasını bende iserim..İnşallah yanılırım

Dövizde ciddi düzeltme emareleri henüz gözükmüyor... Ama yukarı devam etmek için eskisi kadarda güçlü gözükmüyor...Bir kaç ay daha zirvede tutunmaya devam edeceğini düşünüyorum....

4. merhaba herkese,

arkadaşlar zamanı saatten geçiriyoruz ya,
    fiyatları da buna benzer bir şeyden geçirmeli yani ölçülebilir hale getirmeliyiz derim,

burada zaman belki ölçülemeyen yada bizim bildiğimiz/anladığımız manada bir şey değil ama atalarımız bunu saati icat ederek ölçülür hale getirmişler, işte herkes o an o saatte bunun çevresine dizilmiş ve ona göre yaşar olmuş,..
    adam işe gidecek saate bakıyor ne alaka değilmi, ama çevrimi buna göre dizili,..

fiyatları da sabit olan şeylerden geçirip ölçülür hale getirmeliyiz bence,..bunun yollarına bakmalı/aramalıyız,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. BİST 30 - Aylık sat vermeden demek istedim .

Orada da 6 aylık üssel ile 12 aylık üssel kullanıyorum yarıyıl ve sene olsun diye.

Misal günlük bakarsam da gün sayısı 5 olduğu için 5 10 22 diye bakıyorum üssel .

Her periyod için üssel farklı çalışıyor çünkü

- koyamadığım için yanlış anlaşılma olmuş sanırım

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    BİST 30 - Aylık sat vermeden demek istedim .

Orada da 6 aylık üssel ile 12 aylık üssel kullanıyorum yarıyıl ve sene olsun diye.

Misal günlük bakarsam da gün sayısı 5 olduğu için 5 10 22 diye bakıyorum üssel .

Her periyod için üssel farklı çalışıyor çünkü

- koyamadığım için yanlış anlaşılma olmuş sanırım
    Şimdi oldu dostum.
    Aylıkta ben destek ve dirençlere bakıyorum.
    Bizde kuyumcu hassasiyeti yok.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7. Viopta ki zarar burdan fazlası ile çıktı..
    İşlem yeri vardır borsa vardır olası analitik verileri matematiğe göre kabul eder işte burada coin borsası çift yönlü işlemde yakalamak daha kolay

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Uzun zamandır araştırdıgim tedavisi çok zor olan bir hastalık ile ilgili önemli bir ipucuna veriye ulaştım. Bilimsel kaynaklar buldum. Kanser hastası yakını olanlara ulaştığım verileri kaynakları tecrübeleri paylaşabilirim. Özelden yazarlarsa email ile atarım. Baştan söyleyeyim hiç bir şey yapıp satmıyorum. Kemoterapi den daha faydalı ana zarari olmayan bir tedavi yöntemi. Bu konuda çok bilgi yok. Ben sadece o bilimsel verileri ve tedavi şeklini söyleyeceğim.

Sayfa 697/1004 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •