Sayfa 868/1049 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8389 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Şimdi faizler artar da buradan bir de 1500-1400'e değerse millet iyice delirir.

Tam 2013teki operasyon gibi olur. Arkadaşım 2013'te 1800'lerden almıştı her gün küfür ediyordu keşke bulaşmasaydım diye

ytd

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şimdi faizler artar da buradan bir de 1500-1400'e değerse millet iyice delirir.

Tam 2013teki operasyon gibi olur. Arkadaşım 2013'te 1800'lerden almıştı her gün küfür ediyordu keşke bulaşmasaydım diye

ytd
    Patrik altına ne yaptın dostum?
    Bu kadar düşmüş gece.
    Dua edelim de daha düşmesin.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Keşke ucuzlasa da bol bol alsak.
    Böyle ara dönemleri sevmiyorum, ne ucuz ne de pahalı.
    Ne almaya, ne satmaya..
    Trade iki değer arasında yapılır. Global piyasalarda ons dolarla ölçüldüğü için gr la trade daha zordur.
    ons ta değilseniz dolarda olmak gerekir. İşte bu noktada ucuzluk hangi vadede trade yaptığınızla alakalıdır. orta vadede bana göre pahalı, uzun vadede(1 sene üstü 3 seneye kadar) ucuz.
    YAZIP ÇİZDİKLERİM YATIRIM
    TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

4. $1728 dayak klubü

5. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yüzeyinde 10 kentilyon $ (10bin dolar ve ardından 15 tane daha sıfır) değerinde maden barındıran '16 Psyche' asteroidine uzay aracı göndermeyi planlıyor. Bu hamle, dünya ekonomisini yerle bir edebilir. https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...hamle-6584061/
    Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel "İçinde kenterelyon ton altın bulunan göktaşı" haberi mevsimi başladı.. Avlanma mevsimi bitene kadar Sn.Ahalimizin Altın'ını kaptırmaması önemle rica olunur..

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel "İçinde kenterelyon ton altın bulunan göktaşı" haberi mevsimi başladı.. Avlanma mevsimi bitene kadar Sn.Ahalimizin Altın'ını kaptırmaması önemle rica olunur..
    Tam ben her dipte korku yaymak için kullandıkları "astroidlerde bilmem kaç kentrilyon ton altın madeni bulundu" haberini ne zaman yayınlayacaklar? demiştim ki haber dün piyasa en sığ olduğu zamanda teknikleri bozarcasına satış yaptıkları anda yayınlanmış. Altın yatırımcısını rahatlatan bir haber.

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. "Forget The Taper, More QE Is Coming Along With Higher Gold And Silver Prices.."
    https://investmentresearchdynamics.c...silver-prices/
    Unuttuk gitti zaten D.Kranzler bey kardeşim.. Sonsuza kadar QE'ye inanıyoruz, inanmasak Altında Gümüşde işimiz ne ki!..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    Bilgilendirici...

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 868/1049 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •