Sayfa 67/1006 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Beni de TUPRS topiginde cileden cikarmisti...

Tutturmus sende TUPRS yok, ekstreyi buraya koy..

Yaw sana ne bende var yok, ben var diyorum, o yok diyor.

Uzunca bir sure red listemde kaldi simdi serbest yine

Syg,
    Hala da diyorum..
    Sende tek lot tuprs yok..

Yaw yanlışlarını düzeltiyoruz.
    Teşekkür edeceğine küfür ediyor.
    İyilik yapıyoruz iyilik.
    Biz yine iyiliğimizi yapalım.
    Balık bilmezse halık bilir...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hala da diyorum..
    Sende tek lot tuprs yok..
    Istedigini diyebilirsin seni artik ciddiye almiyorum bu konularda..

Umurumda degil..

Kalan tuprslari da sallarim down the road hepsini Froto yaparim, keyfime bakarim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    2020 ortasinda enflasyonun da altinda ciddi bir kredi genislemesi dugmesine bastilar..

Ev sahipleri, benim takip ettigim ilanlarda hemen %20-30 zam yaptilar..

Hic eve ihtiyaci olmayan, parasi da olmayan ama geliri olan bir kac kisi hemen kostular anasinin, babasinin uzerine ev aldilar cok ucuz konut kredisi ile..
    Hesap su idi bir kac yil oderiz bu arada kiralar yukselir sonra ev kirasi ile kendi kendini oder...
    Su ana kadar hakli ciktilar gercekten..

Syg,
    Bulunduğun 300 binlik nüfuslu bir kentte gelişen bir bölgede yeni yaptığı daireleri inşaat firması 800 bine satıyordu. Ben de bu faiz oranları ile epey bekler diye düşünüyordum.

Dün baktım hepsi satılmış. Etrafında 3-4 bloklar yeni daireleri de bitirmek üzere.

Kredi ile daire almaya kalksan iki maaşla 10 yıllık dönem için bile geri ödeme hesabı tutmuyor.

Para sahipleri, esnaf tuttuğu altın ve dolardan emlağa geçiyor sanırım.

Sıfır evler peynir ekmek gibi satılırken 200-300 binlik 30-40 yıllık evlere talep olmaması da ilginç. 3 aydır Ankaranın göbeğinde nezih bir semtte 3. kat daireyi 300 bine satamadık.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bulunduğun 300 binlik nüfuslu bir kentte gelişen bir bölgede yeni yaptığı daireleri inşaat firması 800 bine satıyordu. Ben de bu faiz oranları ile epey bekler diye düşünüyordum.

Dün baktım hepsi satılmış. Etrafında 3-4 bloklar yeni daireleri de bitirmek üzere.

Kredi ile daire almaya kalksan iki maaşla 10 yıllık dönem için bile geri ödeme hesabı tutmuyor.

Sıfır evler peynir ekmek gibi satılırken 200-300 binlik 30-40 yıllık evlere talep olmaması da ilginç. 3 aydır Ankaranın göbeğinde nezih bir semtte 3. kat daireyi 300 bine satamadık.

Satmak istediğiniz evde asansör var mı?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Ankarada ovacık var yozgat bulvarı üzerinde orada bile sıfır evler 1.5 milyona dayanmış üstelik üst gelir grubuna hitap eden bir semt değil bu işte bir tuhaflık var kira geliri için kimse o bölgeye bu parayı vermez oturmak için kim oraya 1.5 bayılır anlamak mümkün değil heralde nasılsa yeniden patır kütür faizler inecek millet evlere hücum edecek diye 3 sene sonrasının fiyatını bugünden çekiyorlar
    Son düzenleme : bahri; 10-08-2021 saat: 13:52.

Bence enflasyon a kimse inanmiyor mala bagliyor parayi.nasil olsa ileride alan olur diyor.parada kalan cezalandiriliyor.adamlarin stretejiside bu.insaat malzeme ve iscilik %100 artti bir senede.mevduatciyada 3.1 i.....

8. ABD faizleri bir yükseltmeye başlasın o zaman gayrimenkul piyasası belli olur az sabır ben bu filmi daha önce de gördüm. Benim tahminim bu yıl sonu seneye kalmaz tahvil alımlarını azaltacak.

Sayfa 67/1006 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •