Sayfa 68/1006 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Özellikle bazı muhalif youtube ekonomistleri "bankalar batacak dolarınıza el koyacaklar" vb tarzında korkuları yaymaları suç olmasına rağmen neden hiç ceza almıyorlar sanıyorsunuz? Aslında bu sözde muhalif ekonomistler bilerek ya da bilmeyerek sistemin çıkarlarına hizmet diyor da ondan. çünkü ülkedeki mevcut ekonomik sistem de piyasadaki birikimin bir şekilde betona inşaata kaymasını istiyor. Sadece geçen yıl tanıdığım bir çok birikim sahibi aaabi dolarlara el koyacaklarmış bankalar batacakmış ekonomistler öyle diyorlar diye tüm parasını betona yatırdı. hal böyle olunca da betonda bir şekilde balon oluştu. Net söylüyorum bankalar batmayacak dolarlarınıza el konulmayacak. Bu korkular tam da sevmediğiniz adamların istediği işe hizmet ediyor.
    Forumda bile inceden inceye bu korkuyu yaymaya çalışan adamları red listeme alıyorum. İlginç olan ise suç olmasına rağmen bu adamlara hiçbirşey olmaması
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Satmak istediğiniz evde asansör var mı?
    Yok malesef. Ancak bina zaten zemin + 2. Çok yorucu değil.
    Bir dairenin sadece kaba inşaatı bile bu rakama yakın tutar. Arsa payı bedava. Ancak alan yok.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    "Vadesiz hesabınızda yada cebinizde taşıdığınız ortalama 1.000 tl için yılda en az 190 tl ücret ödersiniz."
    https://twitter.com/Traderalone/stat...44823078281216
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ankarada ovacık var yozgat bulvarı üzerinde orada bile sıfır evler 1.5 milyona dayanmış üstelik üst gelir grubuna hitap eden bir semt değil bu işte bir tuhaflık var kira geliri için kimse o bölgeye bu parayı vermez oturmak için kim oraya 1.5 bayılır anlamak mümkün değil heralde nasılsa yeniden patır kütür faizler inecek millet evlere hücum edecek diye 3 sene sonrasının fiyatını bugünden çekiyorlar
    Kendi adıma oturduğum ev dışında evim yok. Anne, babam ve kayınpederde kirada evler var. Hemen hepsi sıkıntılı. Kirasını almaya uğraşıyorsun, her yıl vergi beyannamesi veriyorsun vs.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kendi adıma oturduğum ev dışında evim yok. Anne, babam ve kayınpederde kirada evler var. Hemen hepsi sıkıntılı. Kirasını almaya uğraşıyorsun, her yıl vergi beyannamesi veriyorsun vs.
    Yetmiyor hemen hemen her 7-8 yılda bir asfalt parası da cabası!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Onceden vardi dert oldu hepsini sattim.

Su anda bir tek kendi oturdugum ev benim.

Yazlik bile almiyorum oturmak icin..

Ihtiyac olursa kiralarim artik her turlu gayrimenkulu...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. "Emare var" mektuplarını eleştirerek, "Maliye resmen vatandaşın tepesine çöküyor" dedi. Somut delil varsa ortaya konulması gerektiğini dile getiren Toprak, "Yasalar çerçevesinde vergisini istersin. Ama ‘Emare var' demek, afakidir, bir tahmin ve yorumdur. ‘Ben de bilmiyorum, olabilir de olmayabilir de' demektir. Vatandaşlar tedirgin ediliyor" dedi.

https://www.indyturk.com/node/397346...%C3%B6nderiyor
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 68/1006 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •