Sayfa 756/1004 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. saat 11.11 eldekı verılere gore 156 rakamını yukarı kırmaz ise bugunluk kesınlıkle 154 gorulecektır çok ıddıalı oldu.....tersı durumda ıse 156700 kesınlıkle kırılmayacaktır....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bura düzelmez abi.
    şu saatten sonra güç falan da ayrılmaz ben sana deyvereyim de sonra aman calibra demediydi deme.
    şimdi ben güçleri ayıracağım diyen adam yetkiyi alsın eline bir görsün gücü ben hayatta devretmek isteyeceğini sanmam.
    kim devretmek ister abi.
    kılıf da hazır şu an ekonomiyle ilgili falan hızlı kararlar alacağız 1 2 seneye bakarız dedi de bi kapattı mı haydeee ...
    Aynen öyle şunu yapıp vereyim bunu yapıp vereyim bi bakacaksın ülkenin anasını yapmış sonra da vermemiş. Zamanında hep söylendi, tam tersi bi tip gelirse bu sefer de farklı kesim mağdur olur, ülke politikaları böyle savrulmamalı, kurumsal olmalı dendi. Ama zamanın ruhu böyle sanırım, batı ülkelerinde de çok daha otokrat zamanlar bence yaklaşıyor. Sonumuz hayır olsun.

3. BİLMİYORUM sebastian short girdiniz ama trend tepkisi var gözüküyor.!!
    geceden poz tutan sabahına taşıyan bilmiş ama şuan şu kıçı kırık 15 dk trend aşağı kırılmış!!!
    15 dk de skor yöntemi ile 4 e 4 SATTA skor deneysel duruyor..!! daha da periyot altına inerek işlem yapma gereği yok.!
    short için deneysel sınırda long yönlü tepki görülse de hisse bazında short olduğum için rahatlık başka..

4. en basit halk göstergesi.!!!!
    BAŞKANLIK SİTEMİNE EVET VERENİN EN GÜZEL ÜLKE GÖSTERGESİ.!!!
    evet verenin yatacak yeri yok..!!
    BİR DE BUNA SHORT DENEYEN VAR BURADA..
    çılgınsınız.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    saat 11.11 eldekı verılere gore 156 rakamını yukarı kırmaz ise bugunluk kesınlıkle 154 gorulecektır çok ıddıalı oldu.....tersı durumda ıse 156700 kesınlıkle kırılmayacaktır....
    vadelide 1542-1543 ilk savunma bölgesi..
    tabi kırıp aşağıda 1528 değmek de isteyebilir

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

15 dk de skor yöntemi ile 4 e 4 SATTA skor deneysel duruyor..!! daha da periyot altına inerek işlem yapma gereği yok.!
    short için deneysel sınırda long yönlü tepki görülse de hisse bazında short olduğum için rahatlık başka.
    .
    Ne diyosun başkan..

Senin bu yazdıkların Harvard ekonomi profesörünün gelip de kapalı çarşı da makro mikro iktisat teorisi anlatmasına benzer esnafa..

Kime ne faydası var anlamadım..Zaten 3 tane kağıtla indir kaldır yapılıyor..

yok skor yönetimi yok deneysel sınırda long yönlü bilmem ne..

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    saat 11.11 eldekı verılere gore 156 rakamını yukarı kırmaz ise bugunluk kesınlıkle 154 gorulecektır çok ıddıalı oldu.....tersı durumda ıse 156700 kesınlıkle kırılmayacaktır....
    Lambent ustam,
    1.540 bu gün son mu...
    Görürse döner mi yoksa kellepaça mı?..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8. BU GÜN saat 21 de soruları ve cavepları hazırlanmış ortak yayın var DEVLET başkanımızın.!!!
    faiz sinyallerini bugünden verecektir .!!!
    GÜZEL SİNYAL verecektir ve bence FAİZE DOKUNMYACAKLAR.!!
    DOLAR GENE ÇIKACAK FAİZ SABİT KALIP SATILDIĞINDA KENDİLERİNE MARJ YARATACAKTIR BADEMLER.!!
    saygılarımla

Sayfa 756/1004 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •