Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Her şey kontrol altında reis sen benim cortları emanet almayınca palaya emanet ettim dedim geçen batırdın yeter aidatı ödedik. Gerekeni yapıp lönk olarak bana iade edecekmiş saolsun.
    Ben Viobda işlem yapmıyorum abi yonca ile idare ediyoruz, ben şortlayınca yoncayı yükseltiyor iplis
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gundi istihbaratçı gibisin her duyduğuna seneryo yazıp anlatıyorsun
    Bak buradakiler her duyduğunu yazsa 15 günde bir topik açılır.
    Bak bu Afkan , suriye hikayesini ilk suriyeliler geldiğinde yazdım reha gayanın topiğine.
    yeni ırk oluşturulup etnik olarak taşlar oynatılması için yapılan operasyondur.ABD nin bütün planları uzun vadedir ama sonuca ulaşır eğer oyunu bozmazsan.Senin duyumuna göre konuşursak halkbanka cezayı kessin ama buranın toplama kampı olmasının yolu kesilsin bu net.
    Üç kişinin konuştuğu bir olaya biri az mantıklı bir hikaye yazıyor.
    Yayılıyor duyum oluyor.
    Anlatıp anlatıp duruyorlar.
    Hikaye masal dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gündi abi masayı niye sallıyon, yoncada dökülen çıkmaz, boşa uğraşma, bademler kontrol altına aldı orayı
    Gündi abi bak böyle tüyoyu kimse vermez, 10 dakkada 8 gademe iyi kâr daytrade için.bunu Yazdığımda 9.10 çalışıyordu şuan 9.18 nazarımda gıymatını bil
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ben olsam kk yerinde. TÜİK verileri ile oynayıp emeklinin memurun işçinin geliriyle oynayanlara terör suçlarına idam cezası getireceğiz desin. Ben aday değilim desin cosariz. Birilerinin ezalari titrer.

5. Merkezi kararları neden bu kadar abartılıyor ?????????????????????? millet sus pus ne olcak artırcak düşürcek .Ne bu ya faiz ise faiz her şeye piyasa karar verir.Faiz yüksekse bankadan kredi almassın o kadar.Zorla mı kredi alcaz !!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=GqCZ8VfKdWE
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Bu toaso borla giden arabamı bulmuş

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Merkezi kararları neden bu kadar abartılıyor ?????????????????????? millet sus pus ne olcak artırcak düşürcek .Ne bu ya faiz ise faiz her şeye piyasa karar verir.Faiz yüksekse bankadan kredi almassın o kadar.Zorla mı kredi alcaz !!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=GqCZ8VfKdWE
    Her şeye zam yapılıyor , sineye çekip normaldir falan deniyor .
    Paraya zam yapılınca niye bu feryat figan .
    paranın degeri niçin düşük kalsın .
    onun bunun , ikinci el arabasından , eski evinden , vs den Paranın nesi eksik .
    Paraya da zam yapılsın

8. Tayip amcayi taniyorsam ky ters köşe yapar faiz düşürülmeli der yarında sabit kalır.

Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •