Sayfa 91/616 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 721 - 728 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    yazdığınız diğer bilgi de hatalı sadece o değil ki. İkinci ceyrekte sadece 6 mio TL kar var diyorsunuz, tablolarda açık açık sadece 2. çeyregi iceren veriler var, bkz sayfa 5... 44,6 milyon TL esas faaliyet karı var ceyreklik, buna arsa satış karı eklenince 76 milyon kara erismis ancak finansman giderleri ve ertelenmiş vergi gideri düşünce 40 milyon TL'ye gerilemiş. 6 milyon TL'yi nasıl buluyorsunuz anlamadım. 44,6 mio TL esas faaliyet karı var, önemli olan bu. diğer mesajda ticari borçlar çok artmış demişsiniz doğru ama ticari alacaklar da 100 mio civari artmis. Net borc azalmış, olumlu. Ozkaynak ve ciroda sürekli artış var vs vs... Gayet güzel bir bilanço.

İkinci 3 aylık kardan bahsediyorum.
    Hatalı değil değerli kardeşim.
    İlk çeyrekte 38 m kar açıklamıştı.
    Altı aylıkta 79 m kar açıkladı.
    İlk çeyrek karı düşelim 41 m kar etmiş ikinci çeyrekte.
    Bu 41 m katın zaten 35 m du sanırım arsa satışı. Geriye arsayı düştükten sonra 6 m kar kalmıyor mu? Bu hesabın neresi hatalı?

2. Ha bu arada bilanço olumlu buna katılıyorum. Genel olarak bir düzelme var, ilerleyen bilançolarda daha iyiye gider inşallah

3. Alin size bilanço adamımi tanırım ben geçirmeden bisey vermez kimseye 4 in 0.37 çık bist artı 1 bilançocular nerdesiniz noldu.

4. Bilancocular nerdesinizden kastın mesela ben miyim?
     Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Alin size bilanço adamımi tanırım ben geçirmeden bisey vermez kimseye 4 in 0.37 çık bist artı 1 bilançocular nerdesiniz noldu.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bilancocular nerdesinizden kastın mesela ben miyim?
    Bilanco beklentin hisseye yarar gordünmu mesele iyisi kotüsü degil sen ben olayi degil bu hisse 500 milyonda aciklasa gitmicek mesele bu yapilan işlerden dünya kazanıp adamlar en azini açikliyo boya zarar demiş adamlar yetiştiremiyo 2 vardiya yaptilar çalışmayi bu tesis istese türkiyeye tek başina boyayi karsilar gel gelelim adamin varsa zarar açiklarsin şuan bist kumarhane olmuş şansa giderse mesele bu

6.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Geçen yıl 6 aylıkta 22milyon kar yazdığımız boya ve Rohm and Haas tarafından bu yılki 6 aylıkta 13 milyon zarar yazmışız. Polisan Hellas tarafından ödenen ilave 10m vergi ile yaklaşık 45milyon gitmiş. Polisan Hellas dışında kimya ve boya tarafının potansiyeli hala bilançolara yansımış değil.
    Adamların cani çikmis full boya üretmekten zarar yazmışlar bide 2 vardiyaya çikarmişlar bu şaka olmalı 😃😃😃

7. kasada hirsiz varsa kilit tutmaz...
    markette 5 kuruş eksik olsa kasiyerin maaşından keserler diye hak gozetiriz..bu sinek s2n patron hortumu bağlamış...
    biz fakiriz sinek s2n patron zengin...ama dunyanin yarisini verseler gözü diğer yarısında olur..gözü aç olani doyumassin....Dilerim rabbim torpakla doyurur gözlerini..cenaze namazlarina da gideririm..mezarina da ......

8. Bist 1.5 artı pol 0.37 artı iyi günler arkadaşlar yıl sonuna 3 en yüksek beklentimiz .

Sayfa 91/616 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •