Aşarsınız bu durumu hocam..
Trend kovalamaniz yönünde ısrarcıyım bunu tüm iyi dileklerim le.diyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşarsınız bu durumu hocam..
Trend kovalamaniz yönünde ısrarcıyım bunu tüm iyi dileklerim le.diyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons altın ı 1777 den kapattım 3 dolarda sana bıraktım palacım 1780 den kısa açacağım .
Hocam bakalım sizle ons tarafına...evet dikkat çekici hareketler oluyor..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkeş bildiği işi yapsın diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1577 mi kapanış
[url=https://www.hizliresim.com/q9m3ydh][
Sn Oyuna Gelen Adam ; benim altınla ilgilenmem 1916 dolara kadar olan yükselişle başladı göstergeler aşırı alım bölgesindeydi sonra 1750 dolara kadar sert bir düşüş geldi bu düşüşte çok zor toparladı. ve 166 dolarlık düşüşün yarısı geri alarak 1833 dolara kadar yükselebildi . Tamda burda geri döndü geri döndüğü zamanda 200 günlük hareketli ortalamada 1829 dolar civarıydı burdan 100 günlük hareketli ortalamaya doğru gitti geldi her gidiş gelişinde para kazandırdı ki orda bant 1809- 1833 arasıydı son büyük düşüşüşünden 1 gün önce 100 günlük ortalamayı aşağı kırdı 1803 kapattı sonrada gece hızlı bir düşüş geldi 1687 kadar düşüp aynı gün içinde 1740 lara kadar geldi tekrar 1718 gördü burda zaten göstergeler aşırı satıştaydı yükselmesini bekliyordum ancak 1760 dolarda direnci vardı 1 gün oyalandıktan sonra burayı kırdı 1760 dolar seviyesi 1833 dolarda 1687 dolara geri gidişin 1/2 geri alım seviyesi dir. 1784 dolar seviyesi ise son düşüşün 2/3 geri alış seviyesi burda satış denenebilir. 1-2 dolar önemli değil. Burayı yukarı kırması halinde ise 50 ve 100 günlük ortalamaya kadar birşey yok oda 1805 dolara denk geliyor ki burda 20 dolar kolay para var . son direnci 200 günlük ortalama 1815 dolar . Eğer burayı aşarsa sonrasında son oluşan trend çizgisini takip edip çizgi altına gelene kadar long kalınabilir. Oyun planı bu şekilde dirençlerde kısa pozisyon açıp aşağıdan almayı deniyoruz aşağıdan alırken daha önce direnç olmuş ve aşmış yerler destek olacağı için buralarda pozisyon kapayıp bekliyoruz. 1784 aşarsa zaten uzun pozisyon açıp 1805 dolara kadar bekliyoruz. Yalnız eski düşüşe göre daha çabuk toparladı altın yani 1 ay öncesine göre daha iyi durumda bence , Altın işlemlerimi viop tan yapıyordum aracı kurumumla görüştüm fx hesabı açtırdım daha önce meta trader hiç kullanmadım fx de hiç işlem yapmadım. Youtube dan video seyredip öğrenmeye çalışacağım . Bunun içinde ayrı bir sermaye açıyorum . Bende merak ediyorum fx nasıl olacak ? programla ilgili tavsiyelere açığım. teşekkürler
Son düzenleme : abrek14; 14-08-2021 saat: 00:24.
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-", not görünümünü durağan olarak teyit etti
Bear_Bull
@BearBull26
not değişecek bir durum yoktu ki...en azından yükseltmesi mümkün değildi...düşürse şaşırmayız yani![]()
Yer İmleri