Yaşasın yaşasın dow da şelale ), Hemen simiti mi alıp geliyorum![]()
Yaşasın yaşasın dow da şelale ), Hemen simiti mi alıp geliyorum![]()
O ne güzel saatlik bar üüle çiçek gibi basmış. Ama ayarı kaçırmış bollingerin çok altına basmış. Bu saati 35048.5 üstünde kapatmayı başarırsa iş terse döner. Yav bu dowda ben para basarım gibi geliyor tekniği çok temiz long / short biraz bunlara da mı girsek buralarda sistem çalışır mı?
Banka mecburi bes yapmıştı ordaki fonları yabancı hisseler fonu seçtim direkAracı kullan samda onlara yatırım yapmış olduk.
Bir gün farkla (kapanmayan bir 5 nci dalga daha varmış) aynı senaryolar geçerli, ya komplex bir 4 (flat+flat), ya da W denen yer yalnız flat 4, burası yeni 5 nci dalganın ilk ED dalgası çünkü full üçlü...(sarı sayım yani)
İkisi de olabilir, %50, %50, ama DJI özellikle 4 ncü dalgalarda bu görünümü (uzun bacaklı M harfi gibi) seviyor...
5 li düşerse komplex, üçlü yapıp bitirirse ED dir...
Bir de zorlama bir üçgen senaryo var, X den sonraki (A) denilen yer 4 olabilir, o zaman 1-2, 1-2 yaptık direk uçacak demektir, zayıf ihtimal deyip çiziktirmedim..
Bakalım hangisi imiş yakında görürüz..YTD
![]()
Yer İmleri