Sayfa 925/1004 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Yaşasın yaşasın dow da şelale ), Hemen simiti mi alıp geliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yaşasın yaşasın dow da şelale ), Hemen simiti mi alıp geliyorum
    O ne güzel saatlik bar üüle çiçek gibi basmış. Ama ayarı kaçırmış bollingerin çok altına basmış. Bu saati 35048.5 üstünde kapatmayı başarırsa iş terse döner. Yav bu dowda ben para basarım gibi geliyor tekniği çok temiz long / short biraz bunlara da mı girsek buralarda sistem çalışır mı?

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya arkadaşlar google chrome dan internete giriyorum twitter a girince kaydol bilmem ne diye pencere açılıyor önceden olmazdı twittera girer okurdum.twitter üyeliğim yok.

ne yapmam lazım eskisi gibi olması için?

bu ekran çıkıyor

Benimde yok üyelik...
    Bu sayfa geldi mi yukarıdan yenile tuşuna basıp çıkan kısmı kapatıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
    Sayfayı bu haldeyken yenilemezseniz geriye dönüyor...

4. Banka mecburi bes yapmıştı ordaki fonları yabancı hisseler fonu seçtim direk Aracı kullan samda onlara yatırım yapmış olduk.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Benimde yok üyelik...
    Bu sayfa geldi mi yukarıdan yenile tuşuna basıp çıkan kısmı kapatıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
    Hocam yüce gök razı olsun senden!

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hocam yüce gök razı olsun senden!
    Senden de BaşKara hocam...
    Kalıplarını ve önerilerini özledik...
    İyi geceler...

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    DJI

Düzeltme bitmemiş bir flat (running) daha geliyor olabilir, öte yandan bu yeni 5 nci dalganın ilk 1 i yani ED1 de olabilir..

Tabi her zaman yaptığı gibi tuhaf bir üçgenle de vaziyeti kurtarabilir son ihtimal..

Muhtemeller YTD

Bir gün farkla (kapanmayan bir 5 nci dalga daha varmış) aynı senaryolar geçerli, ya komplex bir 4 (flat+flat), ya da W denen yer yalnız flat 4, burası yeni 5 nci dalganın ilk ED dalgası çünkü full üçlü...(sarı sayım yani)

İkisi de olabilir, %50, %50, ama DJI özellikle 4 ncü dalgalarda bu görünümü (uzun bacaklı M harfi gibi) seviyor...

5 li düşerse komplex, üçlü yapıp bitirirse ED dir...

Bir de zorlama bir üçgen senaryo var, X den sonraki (A) denilen yer 4 olabilir, o zaman 1-2, 1-2 yaptık direk uçacak demektir, zayıf ihtimal deyip çiziktirmedim..

Bakalım hangisi imiş yakında görürüz..YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çok teşekkürler...evet işe yaradı...biraz uğraştırıyor ama üye olmak istemiyorum olup napıcam...böyle yenile menile devam ederiz...antika style

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Benimde yok üyelik...

Sayfa 925/1004 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •