Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

komşu dairesini satılığa çıkardı .

Ev yıpranmış tadilat istiyor hemde 35-40 yıllık bina .

Sıfır bina sıfır masraflı fiyatında fiyat biçmiş .

Bu kişiye %30-35 düşük fiyat teklifine ne cevap verir acaba .

Komşu hakkı olarak indirim yapar mı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    komşu dairesini satılığa çıkardı .

Ev yıpranmış tadilat istiyor hemde 35-40 yıllık bina .

Sıfır bina sıfır masraflı fiyatında fiyat biçmiş .

Bu kişiye %30-35 düşük fiyat teklifine ne cevap verir acaba .

Komşu hakkı olarak indirim yapar mı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Oturduğum dairenin üst katı satılık. 1850 tl kira veriyorum, üst kata 750k tl para istiyorlar. Göz var nizam var akıl var izan var...

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Oturduğum dairenin üst katı satılık. 1850 tl kira veriyorum, üst kata 750k tl para istiyorlar. Göz var nizam var akıl var izan var...
    Kira×240 ay vade olarak hesapladigimizda 450.000 tl civari hakki fazlasi haram .

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by PiyasaAnaliz Yazıyı Oku
    Kira×240 ay vade olarak hesapladigimizda 450.000 tl civari hakki fazlasi haram .

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    50 de ben vereyim 500 olsun 750 nedir... Satamayacak o kesin. Ben 450 teklif etsem adam küfür ettin zanneder. Ya kira artacak ya fiyat düşecek bana kira artacak gibi gelmiyor çünkü her yer ev demek ki o fiyat düşecek...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ev çok olduğu ve alım gücü yüksek olmadığı için kiralar düşük kalmış durumda .

Yoksa ev fiyatları gibi artmış olsa idi son yıllarda. Kira İstanbul da 3000 liradan başlar nispeten nezih semtlerde yani eski yerleşim olan daha merkezi yerlerde .

Ama bakınca sıfır bina bile anca 3000. Ediyor oda dubleks vs olursa bizim burada .

Yoksa 1500 tl kiraya 3*1 100-120 m2 arası daire bulmak mümkün .

Bende küfür etmek gibi olmasın diye hiç mi teklif vermeyelim mi diyorum Kararsız kaldık

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. londra'nın elit bir semtindeki binanın dış cephe materyalinin yangına dayanıklı olmayan malzemeden yapılmış olması da ciddi bir skandal.. hani bizim troller batı'da yapılan her binanın bizdekinden yüz kat daha kaliteli olduğuna iman etmiştir ya, o açıdan diyorum..

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    londra'nın elit bir semtindeki binanın dış cephe materyalinin yangına dayanıklı olmayan malzemeden yapılmış olması da ciddi bir skandal.. hani bizim troller batı'da yapılan her binanın bizdekinden yüz kat daha kaliteli olduğuna iman etmiştir ya, o açıdan diyorum..
    Belediye ait bir bina olması nedeniyle skandal daha büyük ancak kaplama yönetmeliğe uygun diye okumuştum. Bence doğu ile batı arasındaki fark soruşturma ve cezalandırma sırasında ortaya çıkacak. Şu anda bile may'in liderliği ciddi şekilde tartışılıyor.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    londra'nın elit bir semtindeki binanın dış cephe materyalinin yangına dayanıklı olmayan malzemeden yapılmış olması da ciddi bir skandal.. hani bizim troller batı'da yapılan her binanın bizdekinden yüz kat daha kaliteli olduğuna iman etmiştir ya, o açıdan diyorum..
    Bizim binaların çoğunda kaplama yok.
    Olanların da çoğu strafor denilen en ufak ateşte eriyen yanan malzeme...

Ülkedeki tüm binaların ortalamasını alırsak yüz olmasa da bir kaç kat kaliteli olduğu aşikar...
    Kaldı ki asıl mesele böyle bir yanlışa verilen tepki...
    Mesele bu yangın Allah muhafaza TR'de olsa şunlar olurdu;

twittera falan erişim engellenirdi. Yangin hakkında yayın yasağı gelirdi. 1800'lü yıllarda Londra'da da benzer bi yangın yaşandığı bu tür yangınların normal olduğu anlatırdı en yetkili ağızlardan.
    Evlerin yanmasının evin fıtratında olduğu anlatılırdı.
    Önce evin izinsiz olduğu falan ortaya atılır, ama iktidar belediyesinin izni ortaya çıkınca izini veren belediye görevlisinin fetö cu olduğu söylenirdi...
    Bu da tutmazsa binada oturan kürtlerin devletten para almak için yaktığı iddia edilirdi...

Binaya izni vereni, yangına düzgün müdahele etmeyen itfaiyeyi, olay yerine geç gelen ambulansi eleştiren herkes vatan haini - terörist ilan edilirdi gerek troller gerekse en yetkili kişiler tarafından..

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •