x100 1440 da sağlam kapışma var. Buvalar kabul etmiyor, tekrar 1465 denemek isteyebilir, Sn. Yemekci gibi düşünüyorum.
1552 kırmadığı her saat boğa güçleniyor, kırarsa teslim olacak gibiler.
İşlem yok, izlemeye devam.
x100 1440 da sağlam kapışma var. Buvalar kabul etmiyor, tekrar 1465 denemek isteyebilir, Sn. Yemekci gibi düşünüyorum.
1552 kırmadığı her saat boğa güçleniyor, kırarsa teslim olacak gibiler.
İşlem yok, izlemeye devam.
#XU030 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...08191328097367 herkes görüyordur muhtemelen
y.t.d.
Ereglide satışlar 18 noktasına kadar varacak gibi duruyor , lakin.
Sonrada devam eder mi ?
Asıl ödüllü cevap bu olur![]()
Abi sen kaçırdın sanırım,bı arkadaş buraya yazmıştı,o şahıs Ereğli topigine gelmiş bı bak diye. 2 gün önce en az yüzde 6 ile çıkış başlar diye mesajları var Ereğli topiginde,hatta seninde bı ara ismin geçmişti orada.Ama gerçekten çok iyi tespit etmişsin,onunla birlikte bı iki trolde buraya yazmıştı endeks 4000 diye, onların mesajlarıyla birlikte Ereğli öncülüğünde endeks döndü.
Ters indikatör için tekrar tebrikler..
margin saatine son bir gayret. asıl yön ondan sonra belli olur.
audentes Fortuna iuvat
BİM log
EREĞlİ Şort
İyi kazandırmaya devam ediyor
selam.. ben 8.61 shortlamıştım ağustos vade, bi kaç defa trade ettim ama duruyo pozisyon hala, şu an 8.56, beş kuruş karla kapatmayı düşünmüyorum.. tabii pozisyon açarken hatalı davrandım, faiz toplantısı civarında açmam gerekirdi, nitekim o sıra 8.75 gördü, oraları yakalayabilsem daha eyiydi
emirlikler gelip özür diledi reisten, affedilmeyi rica etti.. yakında selman da gelip reisin ayağına kapanacaktır.. tabii, bu el-aman dilemeler bedavaya olmaz, yakında körfez parası yağmaya başlayacak, dolar shortlamayı ihmal etmeyin
Yer İmleri