Yatırımcı ilişkilerine mail attım. İnşallah çor çocuğunuzdan çıkar dedim. Çünkü benim ve cocugumun gelecegini saglimizi mahvettiler 2 haftada. Allah kahretsin bunları. Mail aynen bu şekilde siz de atın. Allah'tan başka carem kalmadi
Beklemekten başka çare kalmadı... Rabbim sabrımızı arttırsın...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahminim esas malı satan kişi,şimdi öldürererk satarken biraz başka hesaplara mal aldırıyor.
malı park ediyor olmalı..bu kadar agresif satmasına gerek yoktu..
şimdi ızdırap dolu yatay seanslar gelmeli..
başka senette pozsiyon aldı buraya dönecektir..
oyun kurucu olduğundan fazla zorlanmaz
2 günde 700k lot mal satan kişi,senedi biraz sattığı ortlama fiyatın altında tutacaktır..
Umarım ihtiyacınız olmaz. Gerekirse çocuklarınıza birakabileceginiz bir hisse o acidan bakmak biraz rahatlatabilir. Uzun vade de kaybettirmeycektir size. bu hareketlere yakalanmak sinir bozucu ama 5-10-15-20 sene sonra bu sirket çok farklı bir yerde olabilir. Soyle düşünün 10 sene sonra 500 lira olacak sirketi 30 dan degil 50 den almissiniz. Zaman ve rakamlar uydurma tabi cok daha once veya sonra olabilir ama bu sirket ya buyuyecek ya satılacak vb. Bu şirket cok buyuk firmalarla çalışıyor göz ardi etmeyin kötü birseyler olma olasılığı bana düşük geliyor. Hayırlısı olsun sabır zamanı.
Yer İmleri