Sayfa 398/925 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by berfe Yazıyı Oku
    sayın lionnes artık paylaşımlarınıza biraz çeki düzen verseniz iyi olacak hem şirketi öven yazılarınız ardından da bu tip yazılarınız hiç hoş olmuyor buraya yatırım yapan ve zarar eden ve şu an sıkıntı çeken insanlara lütfen biraz saygınız olsun yok kront şöyle yok kront böyle siber güvenlik geleceğin en önemli ihtiyacı gibi yazılarla şirketi ve soyguncu patronunu tanımayanları yanılıtıp hüsrana uğratmayın bahsettiğiniz şeylerin hepsi kağıt üstünde gerçekleşmeyen olması umud edilen şeyler asıl gerçek tahtada ki fiyatlama ve sonuç ortada lütfü yenel krontu istediği kadar ilk beşe sokucam iddasında olsun ama şu gerçek kront hiç bir zaman yatırımcı dostu kurumsal bir firma olmayacak bu saaten sonrada sizi engelleme yazılarınızı okumama kararı aldım size kendi kendinizi kront ile avutma yatırımınızda başarılar dilerim
    ben de ne yazacağımı şaşırdım zaten artık en iyisi fazla yazmamak..

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    geçen sene hani korona başlangıcında mart ayında tüm piyasa altüst olmuştu o dönem kront zirveden yüzde 55 düşmüştü ( 24,9- 11,2 düşüşü) , bugün ise 79,4 zirvesine göre ise düşüş yüzde 56 oldu hem de hiç bir olumsuz haber yokken ..

rekor da 2017 dönemi zirveden yüzde 65 düşüşle 2 sene süründüğü zaman kağıdın 7-8 lerde

şimdi bu süreç içinde yaşanan bu düşüşler kar satışları mı?

kar satışı zirveden yüzde 20 yüzde 30 hadi bilemedin yüzde35 aşağı ve yukarı hissenin dalgalanması halinde olur..

siz kar satışı deyin bana göre bunlar soygun satışları..

3. Yatırımcı ilişkilerine mail attım. İnşallah çor çocuğunuzdan çıkar dedim. Çünkü benim ve cocugumun gelecegini saglimizi mahvettiler 2 haftada. Allah kahretsin bunları. Mail aynen bu şekilde siz de atın. Allah'tan başka carem kalmadi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    Beklemekten başka çare kalmadı... Rabbim sabrımızı arttırsın...

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. tahminim esas malı satan kişi,şimdi öldürererk satarken biraz başka hesaplara mal aldırıyor.
    malı park ediyor olmalı..bu kadar agresif satmasına gerek yoktu..
    şimdi ızdırap dolu yatay seanslar gelmeli..
    başka senette pozsiyon aldı buraya dönecektir..
    oyun kurucu olduğundan fazla zorlanmaz
    2 günde 700k lot mal satan kişi,senedi biraz sattığı ortlama fiyatın altında tutacaktır..

6. Umarım ihtiyacınız olmaz. Gerekirse çocuklarınıza birakabileceginiz bir hisse o acidan bakmak biraz rahatlatabilir. Uzun vade de kaybettirmeycektir size. bu hareketlere yakalanmak sinir bozucu ama 5-10-15-20 sene sonra bu sirket çok farklı bir yerde olabilir. Soyle düşünün 10 sene sonra 500 lira olacak sirketi 30 dan degil 50 den almissiniz. Zaman ve rakamlar uydurma tabi cok daha once veya sonra olabilir ama bu sirket ya buyuyecek ya satılacak vb. Bu şirket cok buyuk firmalarla çalışıyor göz ardi etmeyin kötü birseyler olma olasılığı bana düşük geliyor. Hayırlısı olsun sabır zamanı.
     Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilişkilerine mail attım. İnşallah çor çocuğunuzdan çıkar dedim. Çünkü benim ve cocugumun gelecegini saglimizi mahvettiler 2 haftada. Allah kahretsin bunları. Mail aynen bu şekilde siz de atın. Allah'tan başka carem kalmadi

7.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    tahminim esas malı satan kişi,şimdi öldürererk satarken biraz başka hesaplara mal aldırıyor.
    malı park ediyor olmalı..bu kadar agresif satmasına gerek yoktu..
    şimdi ızdırap dolu yatay seanslar gelmeli..
    başka senette pozsiyon aldı buraya dönecektir..
    oyun kurucu olduğundan fazla zorlanmaz
    2 günde 700k lot mal satan kişi,senedi biraz sattığı ortlama fiyatın altında tutacaktır..
    oyle yataya saracaksa, patrondan habersiz yapamaz. Her sey tek guzel bir habere bakar cunku

Ha patrondan haberli is goruyorlarsa, o zaman zaten vay halimize..

Yatirim tavsiyesi degildir

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    oyle yataya saracaksa, patrondan habersiz yapamaz. Her sey tek guzel bir habere bakar cunku

Ha patrondan haberli is goruyorlarsa, o zaman zaten vay halimize..

Yatirim tavsiyesi degildir
    dolar bazlı 5 senedir zaten yatayda ..

Sayfa 398/925 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •