Sayfa 400/1044 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bilmukabele Sn.T/A
    Sağlıklı, neşeli, bereketli bir gün olur inşallah.
    Hürmetler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Başlık boş kalmasın bari.

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Başlık boş kalmasın bari.

Eline sağlık Selim...

Eve dönmeme az kaldı. Sonra yine paylaşımlara başlayabilirim...

Ortalamalar sıralı dizilimde mi?

Sıralı dizilim yoksa yanıltabilir. Tek tek bakmak lâzım...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Ortalamalar sıralı dizilimde mi?

Sıralı dizilim yoksa yanıltabilir. Tek tek bakmak lâzım...
    Sıralı.Benim bi hastalığım var. Grafik bakmadan yapamıyorum. Görsel anlamda hoşuma gitmeli benim. Aşamadım bu sorunu . Sanırım yetersiz kod bilgisinden kaynaklanıyor. Görsel temastan sonra bir de bazen oturup hisseyi 1 gün seyrediyorum tahtayı.Değişik .
    Aşmam lazım.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sıralı.Benim bi hastalığım var. Grafik bakmadan yapamıyorum. Görsel anlamda hoşuma gitmeli benim. Aşamadım bu sorunu . Sanırım yetersiz kod bilgisinden kaynaklanıyor. Görsel temastan sonra bir de bazen oturup hisseyi 1 gün seyrediyorum tahtayı.Değişik .
    Aşmam lazım.
    Ben de grafik olmadan hareket etmem.

Şu ara bilgisayarıma oğlan el koydu boşa düştüm.

Cepten bakmaya çalışıyorum ama benim grafiklerin tadını vermiyor...

Neyse 1 hafta daha idare edeceğiz artık. Sonrası Allah kerim...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [IMG]Ekonomist ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Sağman: Fed bunun zor bir geçiş olduğunun farkında ve maksimum geciktirip en iyi şekilde iletişimini yürütmeye çalışıyor. Mayıs 2013’te Bernanke’nin yaptığı gibi açıklama yapmak istemiyorlar. Beklenti ve iletişimi yapılan şuydu, tahvil alımları gelecek sene azaltılıp ilk faiz artışı ise 2023 yılında gelebilirdi. Ancak çok yüksek bir enflasyon geldi. Tüketici enflasyonu yıllık 13 yılın zirvesi yüzde 4,2’ye çıktı. Üretici fiyatları da yüzde 6,2 ile son 10 yılın zirvesinde. Bu enflasyon geçici mi kalıcı mı ona bakılacak. Geçici ise plana göre devam ederler ama enflasyondaki yükseliş kalıcı olmaya başlarsa öne çekecekler. Hem tahvil alımı azaltımını hem de ilk faiz artırımını 2023 yerine 2022’de görebiliriz. Fed’in normalleşme adımları bizim gibi ülkeler için çok kötü bir haber. Nasıl etkileniriz? En kötü etkilenen ülkeler içinde oluruz. Bir kere ABD’nin faiz artırdığı yerde bizim de maliyetlerimiz de artacak, bize de baskı olacak. Gelişmekte olan ülkelerden sermaye çıkışı olabilir, para ABD’ye dönecek ve bizi etkileyecek. Normalleşme adımlarından etkilenmede gelişen ülkeler ikiye ayrılır cari fazla ve açık verenler diye, biz açık veriyoruz. Son olarak da TCMB’nin eksi rezervinden dolayı hem kurdaki volativite hem faizlerin yükselmesine fazla müdahale edemeyecek. Rezerv sıkıntısı önümüze çıkacak. Bunun beklentisi bile bizi baya etkileyebilir ki bayramda gördük bunu. Yüksek gelen enflasyon verisiyle birlikte yani tek bir veriyle bile nasıl hasar olabileceğini gördük. Herkes etkilenecek Fed’in normalleşmesinden. Ama daha kırılgan ülkeler daha fazla etkilenecek.[/IMG]

Sayfa 400/1044 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •