Sayfa 109/614 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 865 - 872 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bedelli mi ;) inan deseydiniz ki olumlu haberdir yada olumsuz haberdir kabul ederim böyle bir haber düştüğünde sabit kalan hisse açıkçası ben gormedim. Neyse bence şirkete güvene ve yapacağı yatırıma göre değişir. Ama eskiden hep hisseler yerle bir olurdu 2020 kovid olayları sonrası bir anda bedelli revaçta oldu millet bedelli açıklayan firmalara koşturdu.

Millet bedelli yapacak hisse aramaya başladı ve gerçektende yeni yatirimcilar bu bedelli açıklayan firmaları uçurdu...
    Yani eskiden bir çoğuna göre kötü görünen şey bir anda hisseleri uçurmaya başladı.

Son kez tekrar ediyorum bu hissede bedelli olacağını ben kendi adıma düşünmüyorum soru üzerine yazdim.
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Nötr haberdir
    "Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."

2. Son 3 ay hisse açiklanan haberlerle 5 kademe yukari gidiyo tekrar eksiye girerek veya sabit kalmış gidiyor diye atlayana uzun atlama yapmış bu aradada hep alım satim ayni kurumlar ne inceleyen var ne bakan kim kime koyarsa misali olmuş hayırli işler spk allah daha çok versin.

3. Bist raydan çıkti allah yardimcimiz olsun dun çikan hava yollari 5 dakkada 2ve 2.5eksiye girdi dün bukadar yukselen hisse bugun neden iner bi anda tam 5 dakka surede kim nereye yatirim yapcak

4. Polde ilk destek 2.60bunun altinda 2.40 lara gelcez zaten burayi gören ya terk etsinyada benim gibi ekleme yapsın 1.80 görecez bankaci beyefendinin dedigi gibi karar sizin para sizin iyi karar verin acımazlar

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bedelli mi ;) inan deseydiniz ki olumlu haberdir yada olumsuz haberdir kabul ederim böyle bir haber düştüğünde sabit kalan hisse açıkçası ben gormedim. Neyse bence şirkete güvene ve yapacağı yatırıma göre değişir. Ama eskiden hep hisseler yerle bir olurdu 2020 kovid olayları sonrası bir anda bedelli revaçta oldu millet bedelli açıklayan firmalara koşturdu.

Millet bedelli yapacak hisse aramaya başladı ve gerçektende yeni yatirimcilar bu bedelli açıklayan firmaları uçurdu...
    Yani eskiden bir çoğuna göre kötü görünen şey bir anda hisseleri uçurmaya başladı.

Son kez tekrar ediyorum bu hissede bedelli olacağını ben kendi adıma düşünmüyorum soru üzerine yazdim.

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."
    Haber nötr dür. Bu ne demek? Spek efendi keyfine göre kullanır demektir. Nitekim dönem dönem modaya uyup artış azalış beklentileri oluşturmuş. Para karşılığı yine hisse alıyorsun. Şuanda da para karşılığı hisse alabilirsin. Değişen bişey yok. İyi ya da kötü bir haber olarak nitelendirmiyorum yani. Umarım anlatabildim.
    Kötü bir haberle uçan bir hisse örneği alırsak nasıl uçmuş inceleyelim, öğrenelim derim.

6. Bedelli bir çoğuna göre kötü haberdir ve bedelli açıklayıp yükselen onlarca hisse var

Bu da yetmediyse korona döneminde turizm işi yapan şirketlere bak hadi buda yetmedi illa hisse ismi istiyorsan ayces e bak.

Beklenenden daha kötü bilanço gelip artan şirketler var.

Prkme madeninde (maden ilçesinde) göçük olduktan (cuma günü kapanış sonrası) pazartesi artan prkme var.

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bedelli bir çoğuna göre kötü haberdir ve bedelli açıklayıp yükselen onlarca hisse var

Bu da yetmediyse korona döneminde turizm işi yapan şirketlere bak hadi buda yetmedi illa hisse ismi istiyorsan ayces e bak.

Beklenenden daha kötü bilanço gelip artan şirketler var.

Prkme madeninde (maden ilçesinde) göçük olduktan (cuma günü kapanış sonrası) pazartesi artan prkme var.

Prkme ye baktım. Olay perşembe gecesi olmuş cuma değil. 2.24 olan hisse ertesi gün cuma yüzde -8 ile açmış. -5 ile kapamış. Pazartesi de - kapamış. Sonraki bir ayın sonuna kadar düşe düşe 1.94 e kadar gerilemiş. Bu mu kötü haber sonrası uçmak ?

8. Sen çok ölünün olduğu olaydan bahsediyorsun ondan öncede göçük oldu 2015 tende önce.. o senin dediginde çok kişi ölmüştü.
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Prkme ye baktım. Olay perşembe gecesi olmuş cuma değil. 2.24 olan hisse ertesi gün cuma yüzde -8 ile açmış. -5 ile kapamış. Pazartesi de - kapamış. Sonraki bir ayın sonuna kadar düşe düşe 1.94 e kadar gerilemiş. Bu mu kötü haber sonrası uçmak ?

Sayfa 109/614 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •