1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
şu grafik referans grafik kısalara v takılmayınız..!!! aylardır çalışan REFERANS değer bu.!!
yukarıda bu değer 8,54 dür aşağıda 8,37 dir minik salınınlar yapsa da bunun altında 3 ağustostaki salınım kadar GÜÇLÜ OLAMADI orada zaten ÇILGIN TEPKİ verdi..
bu değer altında net 2 gün kapatmalı ki o DOLARA 8,1 8 BANT ALTI HEDEFLERİ VERENLER bilmiş olsun....
bir gram revize etmeden hep aynı şeyleri yazdık DOLAR İÇİN.!
VE ŞUNU DEDİK DOLAR NEDEN DÜŞSÜN Kİ![]()
Bugun powell konuşması varlık alımlarını azaltmaya yönelik mesajlar ondanda gelirse piyasalarda hava bozulur.
Bu sene için faiz artırma gibi piyasayı alıştırmak için ucu açık cümleler kurarsa benim için dolarda aşağı hikayesi yavaş yavaş biter.
Powell bu toplantıyı pas geçip Eylül ayının sonlarına doğru yapılacak fed toplantısına saklarsa piyasalarda yukarı aşağı hareket devam eder bana göre bu akşamki konuşma önem arz edecek piyasalar için.
HOCAM bu muhabbet açıldığından beridir yazıyorum bunu BENİML GİBİ BAHSEDEN 2. kişi oldunuz ...
BU TARZ HAREKETLERDEN BİR GRAM ANLAM ÇIKARILAMAZ..!!!
ADAMIN her türlü mekanizması var bu taşınan poza mı kaldı HERŞEY.
demem o ki bu hareket HİSSE BAZINDA OLSA EMİN OLUN ÇOK ANLAM ÇIKAR..
NEREDEN BİLİYORUM..
PGSUS TAN VAKTİ ZAMANIN SERMAYE ERİTİRKEN..
saygılarımla...akıl akıldan üstündür..!
teşekkürler duyarlılığın için
sayın turko ister iş yatın SPOTUNDA en fazla taşıdığına bakınız isterseniz BU AY EN ÇOK NE ALMIŞ NE SATMIŞ ONA BAKINIZ hatta 2 ay gerisinden AĞIRLIKLI NEYDE POZ ARTIRMIŞ buna bakınız ...
HİÇ BİR ANLAM ÇIKARAMASINIZ..
en fazla VARANTTA getiri neyde olmuş İŞ VARANTLARINDA buna BAKSANI BU POZ TAŞIMADAN DAHA ÇOK ANLAM ÇIKARIRSINIZ..
bunlar size bize asla fikir vermez ...verse ADAM NEDEN BU KADAR açık oynasın
TEB LONG furyasında bastılar bu endekse unutmayınız HAYVAN gibi longtu...
hadi bir nebze kestirilebilir derseniz TEB FARKI ama iş bankası ÇOK BAŞKA..
ne nedenle yapılıyor ise yapılsın
aynı eller
18 işlem birebir aynı
örneğin 1724 eski vade kapanıyor
ve yeni vadede aynı rakamla poz açılıyor
her iki vadede bir alan bir satan var
ve tek emirle
yanı bir rakam farklı olsun be mubarek
özetle
viopda ki pozların çoğu aynı ele ait
tabii bence
Yer İmleri