Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 91/1004 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Demek istediğim şu covid trendi hatırlayınız..
    Bu trend devam ederken okul KAPANMALAR vs derken en gereksiz sektör oluyor kendisi..evden çalışan evden eğitim görenler vs kabaca tarifi veriyorum yani..bu zamanda aslında eşlik etmemesi temelcilere göre bilanço.harekrtlrri ile altı dolu.gitmesi gerekir ya bu hisse niye gitti diyorum...
    Niye en az bu hisse düştü diyorum...
    Doktorum ralli ortasında buraya çok yazdığım vakit 1 tl altında hiç bir hisse kalmayacak..PENNY TRADE eden parayı.goturecek dedim millet viopta surunurken...
    0.5 brko 1.4 tl
    0.8 merko 18 tl
    0.6 ieyho 1.4 tl
    Düşünün bakın bunlar PATRON HİSSESİ..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam demek istediğinizi anladım şimdi. Şöyle ki ben hisselerin hareketlerinin önümüzde gelecek olan enflasyonu önceden gören akıllı paranın pozisyon aldığı için olduğunu düşünüyorum. Çünkü muhtemel bir hiperenflasyonda nakitte kalmak istemeyen para enflasyona göre koruyucu olan herşeye girdi. Bununla ilgili Mahşerin 4 atlısı zamanında yatırım isimli güzel bir makale okumuştum zamanında zor zamanlarda sermaye koruma ile ilgili bu salgında o makalede anlatılan herşey bire bir oldu orada krizin sonlarına doğru enflasyonist fiyatların halka pazarlandığı ve uzun süre altın ve hisse senetleri getirisinin Tahvil ve bono altında kaldığı söyleniyordu. Ben hisselerdeki bu hareketin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

Gelelim anlatmak istediğime. Benim Trade dışındaki yaklaşımım hissenin organik getirisidir yani ben bir dükkan gibi düşünüp ederinin altında (1 altı P/D) ve yüksek getirili (Düşük F/K) hisse ararım. Örneğin PD/DD si 0.8 olan bir hisseye 80k yatırsam bilirim ki aldığım anda o 80k 100k oldu bu bana mevcut faiz ortamında 1 yıl kazandırdı. Ardından F/Kyı ele alırım mesela 4 F/K olan hisse bu demek ki hisse benim 80 liramı 4 yılda 200 lira yapacak. Bu dediklerim Temettü veren hisseler için geçerli yanlış anlaşılmasın. Onun dışındaki hisselere zaten yatırmakta yapmam. Bizim Trade ile kazandığımız para birimizin cebinden çıkıp diğerine giriyor. Ama yatırımda şirket üretir satar temettü yatırır. Ardından yine para kazanır burada para borsa dışındaki insanların harcamalarından geliyor. Dediğiniz Trade açısından bakınca doğru her hisse her yere gidebilir ve bir hisse trendine girdiğinde temelleri sorgulanmaz gidene kadar tutulabilir. Ama orada alıcısı satıcısı eşit bir piyasa oluşur bugün kazanan yarın kaybeder. Bunu zaten viopta yapıyoruz bir gün kazanıp bir gün kaybediyoruz. Bunda temel yok sadece teknik kırılımlar ve şans.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Yaşanılan hayatın dışında borsa da da fiyat hareketleri üzerinde de enflasyon ve yaşanılan enflasyon farkı net vardır...
    Ürününe zam yapan fiyatı artan firmaların fiyatının girmemesi beklenemez..
    Hatta kendi çarkı olan şişe gibi firmalar ciddi anlamda ucuz bunun şuan ki rasyo vs den değil fk pddd den değil potansiyeli ile ileride yaşayacağımız enflasyonist yaşamda illa ki bir zemin üzerinde devam edeceği kesin..
    Faizin en düşük olduğu zaman ile en yüksek olduğu zaman kıstası aslında bizi çok bir yere götürmüyor..
    Ama faiz bir barem ise bunun üzerinde hisse fiyat hareketleri voltilitesi bir gerçek..
    Faizin %20 olduğu bir yerde hisse bazlı fiyat artışının bunun üzerinde gerçekleşmesini ÇOK MANTIKLI BULUYORUM..
    Sonuçta bilanço vs olsun açıklanması ve rakalmarında bile bir sürü muallak varken sadece buna sırtını yaslamak bana NET SAÇMA. Geliyor..
    Bilanço.skoru şu.olur deyip ileride böyle devam ederse bu olur demek yerine yaşanılan hayata baksanız zaten gerek kalmadan görüyorsunuz..
    Örnek araç parçaları cam balkon ve cam ürünleri NET AMBALAJ SANAYİİ ÜRÜNLERİ temizlik ürünleri..
    Zaten bu artışlar hayata yansıyor ama gaz artıyor aygaz gitmiyor..p

Çokta saplanıp kalmamak lazım zaten çoğu şey fiyatlanıyor borsa da hemen

3. Ağzına sağlık aslında paraleliz düşüncelerde tarifi yollarımız farkı..ilk paragrafta benim demek istediğimi NET ANLATMIŞSINIZ..
    Teşekkür ediyorum
    Akıllı para mevzusu net bu dur..bize gösterilen bilanço ve rasyo değerleri tıpkı dün tuclk te anlattığım gibi para tekniği çiziyor olayı ile örneklerdirdim aynı olay ülkeler bazında zaten çiziliyor..
    Ağzınıza sağlık..
    Avı değil avcıyı takip eden kazanır NET
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Tamam demek istediğinizi anladım şimdi. Şöyle ki ben hisselerin hareketlerinin önümüzde gelecek olan enflasyonu önceden gören akıllı paranın pozisyon aldığı için olduğunu düşünüyorum. Çünkü muhtemel bir hiperenflasyonda nakitte kalmak istemeyen para enflasyona göre koruyucu olan herşeye girdi. Bununla ilgili Mahşerin 4 atlısı zamanında yatırım isimli güzel bir makale okumuştum zamanında zor zamanlarda sermaye koruma ile ilgili bu salgında o makalede anlatılan herşey bire bir oldu orada krizin sonlarına doğru enflasyonist fiyatların halka pazarlandığı ve uzun süre altın ve hisse senetleri getirisinin Tahvil ve bono altında kaldığı söyleniyordu. Ben hisselerdeki bu hareketin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

Gelelim anlatmak istediğime. Benim Trade dışındaki yaklaşımım hissenin organik getirisidir yani ben bir dükkan gibi düşünüp ederinin altında (1 altı P/D) ve yüksek getirili (Düşük F/K) hisse ararım. Örneğin PD/DD si 0.8 olan bir hisseye 80k yatırsam bilirim ki aldığım anda o 80k 100k oldu bu bana mevcut faiz ortamında 1 yıl kazandırdı. Ardından F/Kyı ele alırım mesela 4 F/K olan hisse bu demek ki hisse benim 80 liramı 4 yılda 200 lira yapacak. Bu dediklerim Temettü veren hisseler için geçerli yanlış anlaşılmasın. Onun dışındaki hisselere zaten yatırmakta yapmam. Bizim Trade ile kazandığımız para birimizin cebinden çıkıp diğerine giriyor. Ama yatırımda şirket üretir satar temettü yatırır. Ardından yine para kazanır burada para borsa dışındaki insanların harcamalarından geliyor. Dediğiniz Trade açısından bakınca doğru her hisse her yere gidebilir ve bir hisse trendine girdiğinde temelleri sorgulanmaz gidene kadar tutulabilir. Ama orada alıcısı satıcısı eşit bir piyasa oluşur bugün kazanan yarın kaybeder. Bunu zaten viopta yapıyoruz bir gün kazanıp bir gün kaybediyoruz. Bunda temel yok sadece teknik kırılımlar ve şans.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çöl olmuş buralar.
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Tekniğin kralı var ABD'de. Bizim kumarhane ile ilgisi yok.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    JAS ne bekliyorsun DOW'da?
    Düzeltme mi, yukarı devam mı?

6. youtube kiracı videoları çıkmaya başlamış.
    kira başka kaleme benzemez can yakar.
    covid var die talebeler de yurt istemezuk diyorlarmış galiba öyle duydum ... illa ki vardır mantıklı geldi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tahvil faizi 15 lere gelirse hakkı 220 bin. 10 lara gelirse hakkı 300 bin. Şu an hakkı bana göre 165 civarı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tahvil faizleri 6 ay sonra 30...
    Dolar yılbaşına en az 9 TL...
    Baharda USDTRY 10 TL...
    BIST100 6 ay sonra 1200...

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Tahvil faizleri 6 ay sonra 30...
    Dolar yılbaşına en az 9 TL...
    Baharda USDTRY 10 TL...
    BIST100 6 ay sonra 1200...
    bu düşüncelerle aylarca haber, analiz, teknik kovaladık ama sonuç ayılar için pek iç açıcı değil.

--fed : canınız yanabilir. ben de tam bilmiyorum.
    --piyasa: heyooo. haydi dans
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 91/1004 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •