Sayfa 151/1006 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Mesleği yanlış seçmeseydim 10 sene önce yapmıştım o işi. Hep aklımda ama olmadı.

Artık yatırımları yabancıya yapıp gelirini burada yiyeceğiz. Ben de kendimi böyle avutuyorum
    Aynen, bende yıllarca yerli malı yurdun malı diye kendimce mücadele ettim. Bu yıl yabancı hisse senetlerine yatırım yapma kararı aldım.

2.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Dudu üstadın bazı sözleri cidden yılların birikimi ve yenilen kazıkların vektörel toplamını içeriyor. Aralarda kaybolsa da dikkatli takip etmek lazım. Bize düşen bu ülkenin kazığını yiyen abilerin tecrübelerinden faydalanmak.

Kendisinin evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda düşüncelerini de merak içindeyim [emoji3]
    Evliliği çok önemseme, gereksiz bir olay.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Evliliği çok önemseme, gereksiz bir olay.
    Tabiatta da yok imis dediklerine gore..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Denizat larindada erkekler dogurur.oldumu şimdi.[emoji39]
    Ahtopodlari hic soylemiyorum artik ne olduklari belli değil.nereden gelmis bilinmiyor.belki dudu biliyodur.
    https://onedio.com/haber/bilim-insan...teriyor-718471
    Son düzenleme : blue70; 29-08-2021 saat: 15:54.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tabiatta da yok imis dediklerine gore..

Syg,
    Aynen öyle, müslümanken ateist oldum. Topraktan ruh üflenerek değilde evrimsel süreçle ortaya çıktığımızı öğrendim. Yani doğadaki hayvan türlerinden sadece biriyiz. Hayatta kalmak ve üremek üzerine yaşarız. Doğada adalet hak hukuk kural yoktur. Tek amaç hayatta kalmaktır. Bunun için diğer hayvanlar gibi bizde herşeyi yapmak isteriz. İşin doğası böyle. Ancak düşünen hayvanlar olduğumuz için bunu böyle yapmayalımda şöyle yapalım diye kurallar uydurduk. Devletler kurduk. Dinler ürettik. Kanunlar yazdık. Evlilikte bu kurallardan biri. İnsan doğası gereği tek eşli olamaz. Kadında olamaz erkekte olamaz. En iyi en sağlıklı yavruyu verebilmek ve canlılığın devam edebilmesi için türler birlikte olmak amacıyla sürekli rekabet ve kavga halinde olmalı. Böylelikle en güçlü ve en sağlıklı insanlar çiftleşip sağlıklı yavrular ortaya çıkarır. Tüm doğada kural bu şekilde işler. Bizde de farklı olmamalı. Çocuk yapmanın kişiye faydası yoktur. Türün devamı için gereklidir. Bizde çocuk istemenin tek amacı yaşlanınca beni bakar mottosu.

6.  Alıntı Originally Posted by furkan29 Yazıyı Oku
    Çocuk yapmanın kişiye faydası yoktur. Türün devamı için gereklidir. Bizde çocuk istemenin tek amacı yaşlanınca beni bakar mottosu.
    Koyu ile işaretlediğim yerler çelişiyor

Konu yine insanın kendini düşünmesine geliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Koyu ile işaretlediğim yerler çelişiyor

Konu yine insanın kendini düşünmesine geliyor.
    haklısınız aslında çocuk yapmak yada üremek kişiden ziyade türün devamı için gerekli bişey diyecektim. Birey için elzem olmazsa olmaz bişey değil.

8. Çocuk yapmanın 2 sebebi var:

1, ileride bana bakar.
    2, hayatta yapacak bir şeyim kalmadı biraz da bununla vakit geçireyim. bir nevi kendine görev yükleme. oyunda yeni bölüm açmak gibi.

yoksa kimse türünün devamı gibi bir konuyu düşünmüyordur bence. öyle söylese bile düşündüğünü sanmıyorum. insan ne yapıyorsa bencilce, kendisi için yapıyor.

evlilik de aynı, çocuk da aynı. ikisini de yapmak kişiyi dezavantajlı bir konuma sokuyorsa ya da kişi öyle düşünüyorsa ikisinden de vazgeçiyor.

Sayfa 151/1006 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •