Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 118/1004 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok kritik bir yere geldi, tekrar deniyor, geçemezse Sn. ABKA'nın hayali gerçek olabilir, dikkatli izliyorum. Yan tahtalarda ve bazı tahtalarda güçlü alışlar var, VIOP vade sonu nedeniyle karnı ağrıyor, Burada para sahibi karar verecek alıp yukarı da sürebilir tekrar aşağı da vurabilir bana göre sadece topladığı mal yeterli mi piyasa ağırlıklı cort mu lönk mü vs onlara bakacak işine gelen tarafa sürecek. Eşlik edebildiğimiz sürece problem yok.
    Büyük Hayaller için henüz erken, küçük hayaller gelecek haftaya. Bu hafta shortçuya ekmek yok görünüyor en azından dış piyasalarda. Adamlar sert yukarı 3. dalga için hazırlık yapıyor. Kıytırık da olsa olumlu bir haber ile yola çıkarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Büyük Hayaller için henüz erken,
    Yukarı doğru büyük hayal besliyorum

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Yukarı doğru büyük hayal besliyorum
    O olabilir, aşağıya büyük hayal kurmak için erken.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    O olabilir, aşağıya büyük hayal kurmak için erken.

Vallahi Türkiye işte sevgili JAS, biz aşağı hayal kurarken henüz erken tepkiyi alıp düşelim diye 1 açılışa battık. Belli olmuyor

Para yönetimi, kaldıraç yönetimi, psikoloji en önemli şeyler, değilse doğru tahmin et ne önemi var kasayı sıfırlayınca 0*2 = gene 0 geçmiş olsun...

5. elin oğlu acımaz hayırdır kardeş sen ne ayaksın dedi hepsiburadaya...

bizim muz cumhuriyeti borsası gibi vur geç yaparız sandılar...

Hepsiburada'nın hisseleri NASDAK borsasında yüzde 25 değer kaybetti; ABD'de soruşturma başlatıldı
    Hepsiburada nın NASDAK ta işlem gören hisselerinde bir günde yaşanan yüzde 25 lik sert düşüş üzerine ABD li 4 hukuk şirketi harekete geçti.

6. Biz dohol de çok iyi kazanmışız çok şanslıyız herhalde adam Amerikalıların içinden geçti. Demek ki oralara gitsek daha başarılı olacağız bu tecrübe ile
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    elin oğlu acımaz hayırdır kardeş sen ne ayaksın dedi hepsiburadaya...

bizim muz cumhuriyeti borsası gibi vur geç yaparız sandılar...

Hepsiburada'nın hisseleri NASD** borsasında yüzde 25 değer kaybetti; ABD'de soruşturma başlatıldı
    Hepsiburadaâ��nın NASD**â��ta işlem gören hisselerinde bir günde yaşanan yüzde 25â��lik sert düşüş üzerine ABDâ��li 4 hukuk şirketi harekete geçti.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi Türkiye işte sevgili JAS, biz aşağı hayal kurarken henüz erken tepkiyi alıp düşelim diye 1 açılışa battık. Belli olmuyor

Para yönetimi, kaldıraç yönetimi, psikoloji en önemli şeyler, değilse doğru tahmin et ne önemi var kasayı sıfırlayınca 0*2 = gene 0 geçmiş olsun...
    Para yönetimi yapamayanın, vadeli-Forex ömrü çok uzun olmaz Sv Dostum. Elimde 200 kontratlık teminat var ama hesapta olan sadece 32 poz. Temkini elden bırakmamak gerek. Kar az az gelsin ama düzenli gelsin.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Para yönetimi yapamayanın, vadeli-Forex ömrü çok uzun olmaz Sv Dostum. Elimde 200 kontratlık teminat var ama hesapta olan sadece 32 poz. Temkini elden bırakmamak gerek. Kar az az gelsin ama düzenli gelsin.

Kesinlikle zaten oyun FX de de Vadelilerde de bunun üzerine kuruluyor. Dikkat ederseniz düşüşler ve anlamsız ralliler kaldıraç 1:7-1:10 civarı yapan hesapları patlatıp dönüyor. Benim öğrendiğim şey şu Uzunda 1:3 ü geçme Kısa pozisyonda ise kaldıraça kesinlikle girme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 118/1004 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •