Baktim da bugün ekran başında olmamam şans olmuş. Kesin long girerdim ilk barlara.
Ayu ilk pençeyi atmış, ben de buradayım kardeş demiş. Bundan sonraki günleri daha dikkatli izlemek lazım. Yükseliş zaten ite kaka gelmiş ve açıkçası yorulmuş. 3 kere ayı formasyon yapıp resmen para zoruyla yukarı sürmüşler.
Para ve coşku gelirse tabi ki bu yorum ve düşünce anında çöp olur ama gelmez de dönerse bugün ayu ben buradayım demiş. Unutmayalım.
Yan tahtalar kalkıyor, olumlu. Araci kurum tahtalar kalkması bence olumlu. Tüpraş harekete başladı ki başlarsa gider olumlu.
Bankalar gapla hinlik cinlik ayak oyunları ile gidiyor açık net, olumsuz. Havacılıklar aynı şekilde bi gidiyor bi basıyor ya ralli hazırlığı yapuyor ya da mal dağıtımı bilmeye imkan yok, nötr. Ereğli bence hareketi tamamladı iyi ihtimal yatay kötü ihtimal sıkıntılı. Nötr- olumsuz.
Yine milletin eline pozuna göre bir tarafa sürecek işte.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri