1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Bu TÜİK verilerinin artı gelmesi faiz indiriminin ertelenmesi ABD başta olmak üzere sorunların çözümünde problem olduğu hissi uyandırdı bende. Yada MB başkanı TÜİK sayesinde Benjaminin altında ezilip bir gece yarısı görevden alınmaktan kurtuldu.
belki de tüik başkanı görevden alınır. bunlar hiç olmamış şeyler mi? akşama kadar bunu düşündüm ama çok tartışılır diye yazmadım.
tabii biz bunu bilemeyiz. ama şu çok net: reisin çalışma prensibi böyle. birilerini görevden almakla sorunun çözüleceğini düşünür.
son dönem grafikler çok fazla alım gelmeden kritik seviyeleri geçmiş gözüküyordu. bankalar özellikle bisti taşıdı ama bugün x30, x100 ve xbankta çok net bir yutan ayı oluştu ve macd çok tepelere gitti. durum piyasa gerçekleri ile de uyuşuyor.
ve merkez bankasının duruma ne tepki vereceği artık çok önemli.
izleyelim. cümleten iyi akşamlar.
audentes Fortuna iuvat
Benim tek bildiğim okullar başlayınca Eylül de hayat daha pahalı olacak...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Sn Koç ve Sn İndregandi arasında böyle bir bağ kuran kişi bizim gibi eski bir dinozor değildir, bu net. [emoji56]
Sn İndregandi'nin kim olduğunu bilmek isteyen voborsa sayfalarını arşivde bulabilirse kurcalasın. Yalnız bizim gençlik dönemine (taş devrine [emoji16]) kadar eskiye gitmesi lazım.
Yer İmleri