Sayfa 598/831 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    #Ttrak Ağustos ayı satış verilerini açıkladı
    Ağustos.... :2021
    İç satış....: 1.352
    Dış satış.:....750
    Üretim....: 2.626
    Teşekkürler Sn. Sea

Bu sonuca göre ilk 8 ayın en düşük satış adetleri.
    Geçen sene Ağustos ayında 2496 adet satılmış.
    Bakkal hesabı ile ;
    1. çeyrek toplam 13008 adet traktör satılmış 348 milyon kar geldi.
    2. çeyrek toplam 12205 adet traktör satılmış 260 milyon kar geldi.
    3. çeyrek şu ana kadar 5677 adet traktör satılmış. Eylül ayını bilmiyoruz henüz ama muhtemelen 3. çeyrek genel toplam satış adeti 2. çeyrekten düşük gelecek.

Bir de iş makinası satış adetlerini niye ayrı paylaşmıyorlar acaba ? Ya da bunların içinde mi bir fikri olan var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by erdi Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. Sea

Bu sonuca göre ilk 8 ayın en düşük satış adetleri.
    Geçen sene Ağustos ayında 2496 adet satılmış.
    Bakkal hesabı ile ;
    1. çeyrek toplam 13008 adet traktör satılmış 348 milyon kar geldi.
    2. çeyrek toplam 12205 adet traktör satılmış 260 milyon kar geldi.
    3. çeyrek şu ana kadar 5677 adet traktör satılmış. Eylül ayını bilmiyoruz henüz ama muhtemelen 3. çeyrek genel toplam satış adeti 2. çeyrekten düşük gelecek.

Bir de iş makinası satış adetlerini niye ayrı paylaşmıyorlar acaba ? Ya da bunların içinde mi bir fikri olan var mı?
    İş makineleri bu rakamların içinde değil.Simdilik iş makinesi satışları aylık olarak paylaşılmıyor.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

4. Ufaktan bir giriş yapmıştım bugün kurşunları attık buraya. Klasik düşüş yaşarım ilk girdiğim günlerde... Genelde düşerken girdiğim için sanırım [emoji57] Hadi hayırlısı diyelim...

5. Standart bozulmadı girdiğimiz gibi düşürdük ama sorun yok maliyet dusurecegiz. 155 lere kadar inebilir insin bakalım ytd.

6. 160.2 den döndü kopartamadik biraz daha[emoji57]

7. Şirkete sorduğum sorular ve gelen cevaplar:

1 - Türk Traktör’ün, yarı iletken veya herhangi bir tedarik sorunundan dolayı üretim faaliyetlerini yavaşlatması ya da üretim faaliyetine ara vermesi sözkonusu mudur?

- Tedarik zinciri bu aralar eskisi kadar verimli çalışmamaktadır ancak herhangi bir duruş planlanmamaktadır

2 – 05.07.2021 tarihli KAP bildiriminde, Ankara Fabrikasında 3 yıllık bir modernizasyon yatırımı yapılacağı belirtilmişti. Bu modernizasyon süreci sonunda traktör üretiminde bir kapasite artışı olacak mı? Bahsedilen modernizasyon yatırım süreci ne zaman başlayacak?

- Bu yatırım teşvikleri zamanı geldiği zaman yenilenen yatırım teşvikleridir. Geçen sene de Erenler fabrikamız için alınmıştı. Açıklanan yatırım teşviği rakamının hepsini harcamak gibi bir yükümlülüğümüz bulunmamaktadır. Yatırımlarımız yatırım teşviklerinden bağımsız olarak ilerlemektedir ve kapasite artışı olmayacaktır. Yatırımların büyük bir kısmı traktörlerin daha verimli şekilde üretilmesi konusundadır.

8.  Alıntı Originally Posted by NOMURA Yazıyı Oku
    Şirkete sorduğum sorular ve gelen cevaplar:

1 - Türk Traktör’ün, yarı iletken veya herhangi bir tedarik sorunundan dolayı üretim faaliyetlerini yavaşlatması ya da üretim faaliyetine ara vermesi sözkonusu mudur?

- Tedarik zinciri bu aralar eskisi kadar verimli çalışmamaktadır ancak herhangi bir duruş planlanmamaktadır

2 – 05.07.2021 tarihli KAP bildiriminde, Ankara Fabrikasında 3 yıllık bir modernizasyon yatırımı yapılacağı belirtilmişti. Bu modernizasyon süreci sonunda traktör üretiminde bir kapasite artışı olacak mı? Bahsedilen modernizasyon yatırım süreci ne zaman başlayacak?

- Bu yatırım teşvikleri zamanı geldiği zaman yenilenen yatırım teşvikleridir. Geçen sene de Erenler fabrikamız için alınmıştı. Açıklanan yatırım teşviği rakamının hepsini harcamak gibi bir yükümlülüğümüz bulunmamaktadır. Yatırımlarımız yatırım teşviklerinden bağımsız olarak ilerlemektedir ve kapasite artışı olmayacaktır. Yatırımların büyük bir kısmı traktörlerin daha verimli şekilde üretilmesi konusundadır.
    Tesekkur ederiz.

Sayfa 598/831 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •