Sayfa 181/1006 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Guneydede herkes ev aliyor ama evde oturuyor butun gun.arabayla gezmek lazim hep.oda masrafli olur.other kalemi dusundurur[emoji39]

2. Benim saydığım yerler İzmir'e 1 saat mesafede ve İzmir de artık sağlık merkezi oldu ben sizinle aynı fikirde değilim

3. sağlık sorunu sorun değil burada İstanbul da aldığınız sağlık hizmetinden daha iyi.
    özel hastanesi de mevcut devlet hastanesi de.
    ayrıca randevu alabilmek için günlerce beklemiyorsunuz.
    çoğu kere randevu almadan da gittim.
    çünkü sıra yok

kısaca yoğun tedavi gerektirmeyen bir rahatsızlığınız yok ise İstanbul da ki sağlık sistemine ihtiyaç duymuyorsunuz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Degerli Musterimiz, Bu bilgilendirme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevzuatı kapsamında yapılmaktadır. TT Mobil olarak kisisel verilerinizi mevzuata uygun bir biçimde vermis oldugunuz izin dogrultusunda guvenli bir sekilde islemekteyiz. İyi günler dileriz. B001
    Bu gelen mesaj ne demek?

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yeterince pasif getiri yaratabilmiş ya da emekli birisinin İstanbul'da durması büyük yanlış. Şehrin vaadettiği hiçbir şey yok. Ancak ultra zengin olmanız lazım ki onlar bile memnun değildir bence.
    Oturduğun semte bağlı:-) Yeşilköy mesela 10 numara yaşanacak yer, İzmir Karşıyaka lıyım ama İzmir e dönermiyim bilemiyorum...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Degerli Musterimiz, Bu bilgilendirme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevzuatı kapsamında yapılmaktadır. TT Mobil olarak kisisel verilerinizi mevzuata uygun bir biçimde vermis oldugunuz izin dogrultusunda guvenli bir sekilde islemekteyiz. İyi günler dileriz. B001
    Bu gelen mesaj ne demek?
    Sen bittin olm demek

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bir sürü arkadaşım pandemi sebebiyle evlerini satıp mordogan, karaburun, seferihisar, didim gibi yerlerden ev alıp yerleştiler. Bodrum, çeşme, urla gibi yerlere de yerleşen var ama azınlıkta çünkü oralarda mülkler çok pahalı pazarlardan alışveriş yapıyor herkes ve herşeyin iyisini alıp yiyorlar bence çok güzel şeyler bunlar keşke herkes yapabilse.
    Ben de tatilde yapabiliyorum bunlari

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    katılıyorum. İstanbul , EMEA bölgesinin başkentidir. Yüzyıllardır herkes buraya doluşuyor. Kimse vazgeçemiyor bi türlü.
    temelli göçmek zor. dönemsel bir kaçış uygundur. Ben 8 ay İstanbul içi 3,5 ay İstanbul dışı , 2 hafta yurtdışı döngüsündeyim.
    Çalışmak için gelip yerleşen de bu şehirden vazgeçemiyor. benim gibi..
    Tüm kurumsal firmalar , network , arkadaşlar burada. Çalışmasam da bağlılık var
    Hizli internet olmayinca rahat edemiyorum.
    Elon da su starlink isine bi hiz versin artik.
    Duyduguma gore musteri basvurulari baslamis.
    Tatilin en guzel tarafi Istanbul'a eve donustur.
    Her seyin en iyisi en guzeli Istanbul icin uretilir tum Turkiye'de ve Istanbul'a gonderilir.
    Sen paradan haber ver yani..
    Syg,

Sayfa 181/1006 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •