Sayfa 183/1006 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Degerli Musterimiz, Bu bilgilendirme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevzuatı kapsamında yapılmaktadır. TT Mobil olarak kisisel verilerinizi mevzuata uygun bir biçimde vermis oldugunuz izin dogrultusunda guvenli bir sekilde islemekteyiz. İyi günler dileriz. B001
    Bu gelen mesaj ne demek?
    Turktelekom .ttnet .tt mobil gunun her saati rahatsiz edebilir demek.ttmobil uygulamasından izni geri cekin .

Denedim cekilemiyor.adamlar ayari bile degistirtmiyor.

3. Elin adamına gerek yok. Turkcell kralını yapıyor. Heryerde çeken internet veriyor, 4.5 G ile

Elona 99 dolar vermekte ne bileyim aydan arsa almak gibi

Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Elin adamına gerek yok. Turkcell kralını yapıyor. Heryerde çeken internet veriyor, 4.5 G ile
    Bu yazı biraz reklam kokuyor...

1-Baz istasyonlarının kullandığı modülasyon tekniği paylaşım üzerine kuruludur...
    2-Bu veriyi Hub noktasına taşımak için MW kullanırsın...Hava biraz bozunca senin internet çekmez olur...
    3.Hub noktasından Santral merkezine MW değilde fiber hat düşeyip götürdün diyelim..Senin uluslararsı çıkış kapasiten nedir...O yolu sadece Tcell değil ülkenin genelinin kullandığını da unutmamak gerek....

Uydu üzerinden veri taşımada ki sıkıntı kapasite problemiydi...Bunu çözmüşlerse adamın projesi tutar....

6. Starlink ucuzlayacaktır bence zamanla.

Tcell ile starlink ikisi aynı para olsa yine giderim starlink alırım sırf bizdeki sansürlü interneti kullanmamak için.

Şu haliyle pahalı tabi. Bir de şunun telefon için olan versiyonunu yaparlarsa bomba olur. Lokal sim kartımı da çıkarır atarım. Yurtdışından gelen telefonları kullanmanın önündeki engel de kalkacaktır böylece.

Tesla arabaları pek sevmiyorum ama internet işini kotarırsa çok iyi olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ortalik dolandirici dolu.eve iki servis cagirdim ikiside uckagitci cikti.
    Firmanın web sitesinden seçin mutlaka servisi.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu yazı biraz reklam kokuyor...

1-Baz istasyonlarının kullandığı modülasyon tekniği paylaşım üzerine kuruludur...
    2-Bu veriyi Hub noktasına taşımak için MW kullanırsın...Hava biraz bozunca senin internet çekmez olur...
    3.Hub noktasından Santral merkezine MW değilde fiber hat düşeyip götürdün diyelim..Senin uluslararsı çıkış kapasiten nedir...O yolu sadece Tcell değil ülkenin genelinin kullandığını da unutmamak gerek....

Uydu üzerinden veri taşımada ki sıkıntı kapasite problemiydi...Bunu çözmüşlerse adamın projesi tutar....
    Bu anlattıklarınızın hiç birinden anlamıyorum. Haklı olabilirsiniz. Bilmiyorum. Türkcell kullanıyorum, çok ta memnun değilim ama el mahkum ... mahkum misali. Yalan yanlış yaşıyoruz. Elin adamı yapıyorsa , elbet bizim adamımızda yapar.

Sayfa 183/1006 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •