Yarın nötr, Cuma olumlu bir gün bekliyorum, memedabim matriksi kapatırsa tabi ki.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Yarın nötr, Cuma olumlu bir gün bekliyorum, memedabim matriksi kapatırsa tabi ki.
Dohol ve tüpraş topluyorum dayı. Aynen zaten alacağım hisselerdi, özellikle de Kasım vade alıyorum ki, düşerse ekime kadar, düşmezse kasıma kadar bi şekil şeyeder parasını toplar malı alır kucaklarız en kötü diye. Bizde strateji çok abi. Hep kaybetmios sana takılıyorum alınıyorsan takılmayayım.
Ben patlamadıysam kimse patlamaz.. 37 kontrata çıktım maliyet 1536.. Kısa devam o şelaleyi yakalıcam inşallah.. Spotta sanayilere çok sağlam veriyolar
OMAHALI
17:30'daki 1 dakikalık bar çok etkileyici olmuş. Oradan da long denemiştim ki sakin kafa bakınca gerçekten denenir ve bana göre denenmesi gereken bir yer olmuş. Evet düşen bir bar ama kan var, mücadele var, boğa dayağı yerken bile onuruyla yemiş sağlam kavga olmuş. Kapanışta da o barın hatırına lönkledim, eğer yarın boğa oraya bile tepemeden gömülecekse, zaten çok stop oluruz daha, az daha kaybedelim problem yok![]()
10 tane kağıdım var, 3 tanesi artı kapatmış. Diğerleri bazıları underperform bazıları overperform. O da moral oldu, gönül isterdi ki 1631 shortu açıp yatıp dipten kapatalım ama olmadı ne yapalım nasip bi soraki sefere inş.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri