Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 258/1004 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yarın nötr, Cuma olumlu bir gün bekliyorum, memedabim matriksi kapatırsa tabi ki.

2.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Dayı hisse longla ay sonu en kötü parasını yatirirsin hisseni alırsın. Endeks long ne abi uzlaşma da kapanıyor.

Bak aliyorum hisse longu en kötü ay sonu fiziki uzlasiyoruz aldığımız mal belli fiyatı belli oturup kağıdın artmasını bekliyoruz kerizleme
    Dohol ve tüpraş topluyorum dayı. Aynen zaten alacağım hisselerdi, özellikle de Kasım vade alıyorum ki, düşerse ekime kadar, düşmezse kasıma kadar bi şekil şeyeder parasını toplar malı alır kucaklarız en kötü diye. Bizde strateji çok abi. Hep kaybetmios sana takılıyorum alınıyorsan takılmayayım.

3. Ben patlamadıysam kimse patlamaz.. 37 kontrata çıktım maliyet 1536.. Kısa devam o şelaleyi yakalıcam inşallah.. Spotta sanayilere çok sağlam veriyolar
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yarın nötr, Cuma olumlu bir gün bekliyorum, memedabim matriksi kapatırsa tabi ki.
    Döviz kalktı dayı yarın kontraplak alacağım full. Masif ahşap panel alacağım. Dursun dayı. Mstriks felan uğraşamam. Ahahahaha dayı kafayı yemişler herşey fiyatı duble artmış 10 sene öncesi fiyattan hisse basıyorlar böyle market olmaz.olsun tam bir kerizleme

5. 17:30'daki 1 dakikalık bar çok etkileyici olmuş. Oradan da long denemiştim ki sakin kafa bakınca gerçekten denenir ve bana göre denenmesi gereken bir yer olmuş. Evet düşen bir bar ama kan var, mücadele var, boğa dayağı yerken bile onuruyla yemiş sağlam kavga olmuş. Kapanışta da o barın hatırına lönkledim, eğer yarın boğa oraya bile tepemeden gömülecekse, zaten çok stop oluruz daha, az daha kaybedelim problem yok

6. 10 tane kağıdım var, 3 tanesi artı kapatmış. Diğerleri bazıları underperform bazıları overperform. O da moral oldu, gönül isterdi ki 1631 shortu açıp yatıp dipten kapatalım ama olmadı ne yapalım nasip bi soraki sefere inş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Eyvallah abi, sana özelden yazacağım ulan diceksin nasıl girmiş orada o poza inşallah becerebilirsem.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hadi inş. başarırsın.
    (cevap verebileni bulursan) kafana takılan yapamadığın yerleri sormaktan çekinme
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Hadi inş. başarırsın.
    (cevap verebileni bulursan) kafana takılan yapamadığın yerleri sormaktan çekinme

bu hafta sonu 2 kişi İstanbul'dan kalkıp yanıma gelecekler sistemlerindeki Repaint sorununu çözdürmek için.
    Her sistem yazanın başına gelmiştir bu sorun Parayı bulduk bu kez galiba dedirtir :D

Sayfa 258/1004 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •