Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 303/1004 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yoğunbakım verilerini kabul ediyor musunuz, aşı olup da yoğunbakıma yatan veya vefat eden insan sayısının çok çok az olduğuna?
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    25 yıldır çalışıyorum. Bir kere işsizlik ödeneği aldım oda kısa bir süre....

Yıllardır benden kesilen işsizlik param nerede Hastaneye deseniz zaten özel sağlık sigortamız var.... Ama onu bile çok şükür kullanmam... Benim maaşımdan kesilen vergiler. Bende hakkımı helal etmiyorum. Benden kesilen vergilerle aşı oldunuz mu diyim

Özgür bir dünyadayız özgürüz...
    Aşı olamazsanız ölürsünüz denmiyor..... Aşı olmaz iseniz.... yakında diyecekler ki hiç bir yere giremezsiniz.... Tüm eğlencelerinizde mağdur olursunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yukarı yönde bir bacak eksik görünüyor, kısa da kalsa bir bacak gelmeli...

Misal Russel2000

-----------------
    Asıl turpun büyüğü heybede, NASDA Q100 Bu fraktal tökezlerse, hikaye biter.

Hem Dow Jones, hem NASDA Q uzatan birli itki görünümünde, Russel2000 ise standart bir itki görünümünde..DJI buna göre 36.000 leri, NASDA Q ise 16.000 leri (yaklaşık) görmeli gibi duruyor..YTD

Dolayısıyla bize mesafece oranlarsak, komple XU030 ve XU100 dipten itibaren br double zigzag olmalı, bu düzeltme de bir zirveye (yaklaşık) uzanan flat olmalı, yani zirveye kadar bir üçlü, A-B-C. Halen C1 oluştu, C2 yi çiziyoruz gibi...

Tabi dünya borsalarını rahatlatıcı bir şeyler olmalı, 2021 verisi geldikten sonra bakacağız, çünkü pandemi hala devam ediyor, şimdilik izlemeye desteğe devam filan demeliler..bence...

Yok piyasalar mesaj vermek isterse, NASDA Q izlenmeli bence, o minik düzeltmeyi hasarsız atlatıp fraktala devam etmeli...YTD
    NASD** takip edilmeli demiştik, şunu hasarsız atlatmalı...Double zigzag çiziyor, yok büyük bir aşağı yönlü diyagonalse bu, seyir var demektir...YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aşı olupta hafif atlatan çevremde tonla kişi var ..

Hastanelik olan olmadı hiç
    Son 1 haftada aşı olmayan 10 tanıdığım covid oldu. Bunlar genç insanlar 25-35. Bir tanesi hastanelik oldu.
    Hepsinin dediği şey keşke aşı olsaydık.
    Diğerleri evde biraz sancılı ve eziyet çekerek atlattı.
    Aşı olup da özellikle de Biontech hasta olan duymadım.

4. Birileri özel hastanelerde muayene olmaktan bahsetmiş.
    Donunuza kadar alırlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    hemen yakinimda 2 doz da degil 3 doz biontech asisi olan bir yakinim covid oldu 10 gundur yatiyor, zar zor artik toparlanmaya basladi.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Son 1 haftada aşı olmayan 10 tanıdığım covid oldu. Bunlar genç insanlar 25-35. Bir tanesi hastanelik oldu.
    Hepsinin dediği şey keşke aşı olsaydık.
    Diğerleri evde biraz sancılı ve eziyet çekerek atlattı.
    Aşı olup da özellikle de Biontech hasta olan duymadım.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    hemen yakinimda 2 doz da degil 3 doz biontech asisi olan bir yakinim covid oldu 10 gundur yatiyor, zar zor artik toparlanmaya basladi.
    Olabilir. Ama ben çevremde biontech olup da covid olan yok diyorum. Bu Covid olanlar da akrabalarım.

3 doz biontech olan da duymadım.

yaşı yüksek olanlar. zaten seyehat etmek için mecburen oldular.

seyehat kısıtlaması getirilmişti hatırlarsanız.

geriye genç kesim kaldı. onlarıda ikna etmeniz çok zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    oluyor ama çoğu hafif atlatıyor...ama aşı olmayanlar yüzünden virüs sürekli mutasyona uğruyor...çünkü aşısızlarda virüs kafasına göre takılıyor ama aşılı bir vücuda girince vücuttaki antikorlar virüsün mutasyona uğramasını önlüyor...

herkes aşı olsa bu illet biter...

aşı olmayan cengaverlerin şöyle kendileri veya sevdikleri yoğun bakıma girip takla atarsa görürüm onları...

benim 50 yaşında hiç bir sağlık sorunu olmayan kayınbiraderim 15 gün yoğun bakımda yattı entübe olmak üzereydi direkten döndü...50 yaşında adamın altını bezlediler yoğun bakımda...

hele şu virüs yok salgın yok diyen beyinsizler zaten tam mal...göreceğim onları kendileri veya bir yakınları yoğun bakıma düşünce...

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Aşı olanlar corona olmuyor mu?

Sayfa 303/1004 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •