Sayfa 36/1002 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Şöyle bir çalışma yaptım son 3 yıllık dolar grafiğinde dip ve zirvelerin reel olarak bugün hangi kura denk geldiklerini grafik üzerinde işaretledim

https://www.tradingview.com/x/6hYdTrXA/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bu topiğin hali iyice şuna benzedi:

bunu saklayacam

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben balayına kışın evlendiğim için Uludağa gitmiştim, boşanıp tekrar evlensek, yazın Bodrum balayını karşılayacak vâkıf varmı?
    Sadece gençler için mi yoksa geneli mi kapsıyor mu ikinci evlilikte var mı sorman lazım gaya bey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Biraz özüne dönmüş gibi,bilemiyorum Sn Medwig temizlik yaptımı

5. reis son konuşmalarında enflasyon a nasıl kafa atılır göreceksiniz gibisine söylemleri ardından
    faize hiç deginmeden geciyor ne oldu o bizim dünyada eşi benzeri olmayan teorimize
    sebep sonuç mu neydi

Faiz sebep, enflasyon sonuç.
    Faizi düşüreceksin ki enflasyon düşsün .

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir şekilde barındın diyelim boğazdan da kıstın , misal beyaz eşya, mobilya nasıl alacaksın. Alım gücü düştükçe bu ekonomiye zincirleme etki yapıyor.
    Normal bir memur, birikim nasıl yapacak, diyelim yaptı ev alacak, ev fiyatları uçmuş, konut faizleri yüksek nasıl ev sahibi olacak.
    Konut fiyatları kendi çapında yükselir rekorlar kırar ama alım satım olmadıktan sonra neye yarar.
    8 milyon mültecinin etkisi hissedilmeye başladı,bir avuç aç gözlü patron ucuz iş gücü bulacak,başkaları başka hesaplar peşinde koşacak diye 2 yılda reel anlamda %50 fakirleştik hayırlı olsun.....

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    8 milyon mültecinin etkisi hissedilmeye başladı,bir avuç aç gözlü patron ucuz iş gücü bulacak,başkaları başka hesaplar peşinde koşacak diye 2 yılda reel anlamda %50 fakirleştik hayırlı olsun.....
    En son seçim malzemesi olarak 60 milyar dolar harcadık mültecilere diyordu... şimdilerde lafı hiç geçmiyor. Onlara harcanan her kuruş , bizim geleceğimizden çalınıyor..

Sayfa 36/1002 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •