Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 322/1004 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/LZGCunZX/

SP500 anlık olarak 1 yıllık yükselen trendini zorluyor. Bu trendi aşağı kırarsa global satış dalgası gelir.
    Son 30dk'dır trende yapıştı test ediyor. 1dklık grafikte çok net gözüküyor.

https://www.tradingview.com/x/an7uSdli/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstat sepet konusunda sadece hisselerde katılıyorum bu noktada. ancak vadelide denemedim şey kalmadı diyebilirim. tek sistem veya benze en fazla iki sistem dersen anlarım.

resimde görünen sistemde aylık getiri nedereyse yok gibi.

bendeki sistemde son bir aylık getiri 9 bin puan olmuş. bu gün 1300 puan kaybettirmesine rağmen.

aslında aynı sonuca varıyoruz bir şekilde. benim sistem spotta çalışıyor vadeliye emir yolluyor.

demek istediğim yatayda kazandıran sistem yapsam bu kezde trende verim alamıyorum.

paçal yapan sistem var birtane ama manuel hesap ettirmek lazım yani her sinyale bir adet kont açacak misali. onuda hesap ettiremiyorum çok fazla işlem var.

yapabilirsen dm açıksa yollayım. ideale uyarlayabilirsen.

vade başından vade bitimine hesap edecek kazar zarar neyse kapatacak paçal yapacak !

paket hali.
    son ay sadece.

paçal sistem bende de var lot çoğaltıp azaltıyor, getiri hesabı yaptırmak çok zor, gap yakaladı/yakalandı işlem yaptı sanıyor hesap şaşıyor. net tutmuyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

paket hali.
    son ay sadece.

paçal sistem bende de var lot çoğaltıp azaltıyor, getiri hesabı yaptırmak çok zor, gap yakaladı/yakalandı işlem yaptı sanıyor hesap şaşıyor. net tutmuyor.
    Bunların üzerine de 1. 2. Bu olur diye poz alıyormusun abi
    Strateji görseli lunaparka götürdü beni alakasızca[emoji3]

4. SP500 bu sefer de yırttı mı acaba? Bu kaşık düşmanı buradan artıya geçerse bile şaşırmam. Tam hayırsız yükselirken hiçbir yere faydası yok düşerken herkese bela

https://www.tradingview.com/x/aoduAHLS/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bunların üzerine de 1. 2. Bu olur diye poz alıyormusun abi
    Strateji görseli lunaparka götürdü beni alakasızca[emoji3]

1. ve 2. ye değil de en sonuncu olanı inceliyorum. onu çöpe atıp yerine yeni yazılmış ve bir süre sanalda gözlemlenmişlerden DESTE ye ilave ediyorum.
    Bear_Bull
    @BearBull26

sistemleri indikatör temelli (rsi, macd vb) ve analiz (quantitative) temelli şeklinde ikiye ayırmak lazım.. tahmin ediyorum bir çok kişi ilkine yöneliyor ama bence bu sistemler yanıltılmaya çok müsait, hatta yanlış sinyal ürettirmeye çalışmak isteyenler var (robot avlayan robotlar)..

ikinci yöntem ise esasen analiz temelli (matematiksel karşılaştırmalar vb) ve yüksek oranda piyasa nötr işlemler üzerinden otomatik robot emirleri göndermeye programlı.. yani ucuz enstrümanı belirleyip bunu almak (nakit out) , buna mukabil aynı anda pahalı olan enstrümanı satmak (nakit in) ki totalde piyasa nötr işlem yapmış oluyorsun, risk yönetimi doğal biçimde içinde olan bir yaklaşım..hedge fon oyun kitabının baş sayfalarında yer alır..ki aslında ticaretin doğasına daha uygundur..

indikatör temelli olanlar ise en basit olanlardır ve bunların da kendi içinde çok basit olanları vardır ki mesela matriks iq bunları bedava örnek program olarak veriyor..ky çok kullanır.. ama tabi bedavaya hiç bir şey olmaz..yani düzenli biçimde işe yarayan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Senin mantığını çok beğeniyorum.

Bear_bull abeyimin sistemleri kof değil, basit mantık sistem değil. Getiri eğrileri hepsinin çok güzel ve sepet mantığı da güzel.

Ama ben hepinizden farklı bir şeye çalışıyorum, altından kalkamadım ama olsun çok çalışıyorum. Olursa kendi adıma belli rakamları yakalarsam ipucu veririm, yakalayamadım diyelim zaten ipucu vermeme gerek yokmuş değil mi hahahaha
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sistemleri indikatör temelli (rsi, macd vb) ve analiz (quantitative) temelli şeklinde ikiye ayırmak lazım.. tahmin ediyorum bir çok kişi ilkine yöneliyor ama bence bu sistemler yanıltılmaya çok müsait, hatta yanlış sinyal ürettirmeye çalışmak isteyenler var (robot avlayan robotlar)..

ikinci yöntem ise esasen analiz temelli (matematiksel karşılaştırmalar vb) ve yüksek oranda piyasa nötr işlemler üzerinden otomatik robot emirleri göndermeye programlı.. yani ucuz enstrümanı belirleyip bunu almak (nakit out) , buna mukabil aynı anda pahalı olan enstrümanı satmak (nakit in) ki totalde piyasa nötr işlem yapmış oluyorsun, risk yönetimi doğal biçimde içinde olan bir yaklaşım..hedge fon oyun kitabının baş sayfalarında yer alır..ki aslında ticaretin doğasına daha uygundur..

indikatör temelli olanlar ise en basit olanlardır ve bunların da kendi içinde çok basit olanları vardır ki mesela matriks iq bunları bedava örnek program olarak veriyor..ky çok kullanır.. ama tabi bedavaya hiç bir şey olmaz..yani düzenli biçimde işe yarayan..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    lineer ve non-lineer olarak ayırmak lazım...yani doğrusal ve doğrusal olmayan sistemler...doğrusal sistemler klasik herkesin bildiği sistemler yani çöp sistemler...trendde kazandırır yatayda fazlasıyla geri verir...al-sat koşulu birbirinin tersi olan sistemler yani...

bir de non-lineer olanlar var ki bunu herkes yapamaz...x koşul ile alır döner y koşul ile satar sonra döner z koşul ile alır döner a koşul ile satar...parayı bu tip sistemler kazandırır...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

Sayfa 322/1004 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •