Vobyvade şimdi 155400 ..5dk ve 60dk grafiklere göre yarın yukarı bir tepki hareketi daha olabilir diyor ama günlük grafik çok bozuldu ..
Vobyvade şimdi 155400 ..5dk ve 60dk grafiklere göre yarın yukarı bir tepki hareketi daha olabilir diyor ama günlük grafik çok bozuldu ..
Hayat hoş gerisi boş
Güzel bir gün ve gece oldu şimdilikyedik içtik kazandık yazdık çizdik paylaştık ..yalnız bu içtiklerimde etil alkol yerine metil alkol mu vardı ne görme yeteneğim giderek azalıyor
halbuki içkileri de orjinal aldım yani..öyle ev yapımı falan değil ..yoksa farklı içkiler içtiğim için mi? yoksa çok fazla içtiğim için mi veya her gece erken uyuyan ben bu saate kadar uyanık kaldım da uykusuzluktan dolayı mı ? ama giderek göremez oldum yau
![]()
Hayat hoş gerisi boş
XU030YVADE 1555.00 kapattı.
Amerika gün düşüğünde...USDTRY 8.4458
Hayat hoş gerisi boş
Lotto millionaires are not like ordinary millionaires
https://youtu.be/NjYo0CBSG9c
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim![]()
Hayat hoş gerisi boş
Kesinlikle uykusuzluktan
Sağ 0.25 ve sol 0.75 göz sorunum vardı. 3 yıl kadar önce gözlük verdiler ama çok takmadım. Ve geçenlerde göz doktoruna gittim bulanıklaştığı için görüntü. Tabi son birkaç ay çok uykusuz gece geçirdim gözlerim yıprandı.. Sandım ki bozukluk ilerledi. Doktorum kendisinin pilotlar için rapor verdiğini ve bana kesinlikle pilot raporu verebileceğini söyledi. Gözlerim çok sağlammış. Sağ 0.25 ve sol 0.25 olarak revize etti bozukluğumu..
O günden beri erkenden uyuyorum. Farkı hissettim. Gözlerin düzenli uykuya ihtiyacı var. (Ağlamamaya da tabi.. Ben çok sulu gözümdür. Artık duygulandığımda gözlerimi düşünüp tutuyorum kendimi. Psikolojik olarakta yaradı aslında) Bedenin de tabi. Düzen şart hayatta.
Sevgiler.. Bol kazançlar![]()
İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
15.9.21 Çarşamba
XU030YVADE 1565.25-1535.00 gördü 1544.50(uzlaşma 1544.25) kapattı.
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5515453
154450 ..4 ile 5 ler çok karıştı ..hani içkiliydim gözüm seçemiyordu ya ondanpardon pardon
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri