Sayfa 975/1049 İlkİlk ... 4758759259659739749759769779851025 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. bir sonraki halving'e aşağı yukarı 2 buçuk yıl kalmış, teknik hedefleri ve trade'i bir yana bırakıp satoşi biriktirmeye ve mevcut bitcoinler'e sıkı sıkı sarılmaya devam, nasipse 2024'te bu gönderiyi tekrar hatırlarız.

https://academy.binance.com/tr/halving

4. halving'ten önce bitcoin adaptasyonu için çok büyük adımlar atıldı:

- efsanevi 19k zirvesi geçildi
    - çin madencilik fud'u ve tether fud'u bitti
    - regülasyonlar için en azından fevri bir karar alınmadı, regulatörler halen temkinli nötr (piyasa artık too big to fail - bitcoin yeni nesil bir varlık sınıfı olarak artık dalga geçilen değil, kabul edilen bir varlık)
    - tesla / microstrategy vb alımları ile büyük firmaların bilançolarda bitcoin görmeye başladık
    - coinbase halka açıldı
    - lightning network son kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir kolaylıkta, böylece shitcoinlerin varlık sebeplerinden birine daha bay bay dedik.
    - el salvador'la beraber ilk kez bir ülke bitcoin'i resmi para birimleri arasına aldı

ve s2f modeli tıkır tıkır işlemeye devam ediyor:

https://www.lookintobitcoin.com/char...to-flow-model/

2. bilançosunda bitcoin tutan halka açık firmaların güncel listesinin olduğu kaynağı da şuraya bırakayım:

https://bitcointreasuries.net/

türkiye'den bir tek net holding var henüz, o da kerem tibuk ve btc türk etkisindendir diye tahmin ediyorum

3. $51.000 kırıldı. $60.000'lere kadar yol açık görünüyor...

Ama, piyasa bu sonuçta. Bir bakmışsın kâr satışları, ardından bir gevşeme, o sırada olumsuz bir haber/haberler, panik satışları falan....

Şu an olumlu, ama hep tetikte olmak lazım.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    ...

51 güçlü direnç (46.8'den daha zor), üstüne yerleşebilirse uzunca yol açılır, 57'ye kadar

57 daha da zor ... oradan yukarıda zaten yeni tepe ve bayağı daha yukarılar ağır basar
    olasılıklar ... 51'in üstünde kalalım. alta doğru korku satışı gelse bile üstüne dönelim (50.5 altına fazla sarkmasak iyi olur)
    Son düzenleme : KPL; 07-09-2021 saat: 13:43.

5.  Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    ...
    Ama, piyasa bu sonuçta. Bir bakmışsın kâr satışları, ardından bir gevşeme, o sırada olumsuz bir haber/haberler, panik satışları falan....
    .
    Benim şom ağızıma!.....
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Evet 51 üstü düşük hacimli bir fake olarak kaldı şimdilik. Affetmediler.

Yakalanan için 45.5 - 46.8 üstü nispeten idare eder. Orası da kırılırsa yakın zamanda tekrar bu rakamlar hayal olur muhtemel.

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    Evet 51 üstü düşük hacimli bir fake olarak kaldı şimdilik. Affetmediler.

Yakalanan için 45.5 - 46.8 üstü nispeten idare eder. Orası da kırılırsa yakın zamanda tekrar bu rakamlar hayal olur muhtemel.
    45.5 baya taşıdı ama sürekli oraya dönmeye devam ederse birileri dayanamayıp gümbürdetebilir.
    çok iç açıcı görünmüyor ama çıkmayan candan ... durumu
    (oluşmaya başlar görünen ters bayrağı şimdilik ciddiye almıyor gibi yapıyorum )

46.8 altına inmese daha ümitli olur
    özellikle haftalık barı 46'nın ne kadar üzerinde kapatsak o kadar iyi olur

51'e ilk yaklaşışta sattım, yazdım, geri almadım; malsız izliyorum
    Son düzenleme : KPL; 16-09-2021 saat: 18:20.

Sayfa 975/1049 İlkİlk ... 4758759259659739749759769779851025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •